Skocz do zawartości
Jeleń

Czy lepiej znaleźć dziewczynę w temacie czy znaleźć z poza środowiska i namówić ?

Rekomendowane odpowiedzi

4 godziny temu, Wichura pisze:

Mój komentarz dotyczył Polaków-Katolików żarliwie walczących o moralności i wzorce etyczne, tyle że nie swoje a innych

Mówisz to na podstawie jakichś badań?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, creampie pisze:

Mówisz to na podstawie jakichś badań?

Nie. Na pdostawie obserwacji oraz własnych przemyśleń natomiast nie zamierzam tego watku publicznie tu kontynuować bo ani nie widzę potrzeby, ani nie ma to żadnego związku z tematem

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.01.2024 o 13:59, Wichura pisze:

Nie. Na pdostawie obserwacji oraz własnych przemyśleń natomiast nie zamierzam tego watku publicznie tu kontynuować bo ani nie widzę potrzeby, ani nie ma to żadnego związku z tematem

Na szczęście moje obserwacje są zupełnie inne. Ale zgadzam się, że nie ma to związku z tematem.

Jestem zdania, że odpowiedź na pytanie zadane w temacie zależy od indywidualnych preferencji danej osoby.  Z jednej strony, szukając tylko wśród osób "w klimacie", można przeoczyć kogoś wartościowego. Z drugiej, jeśli ten klimat jest dla kogoś ważny, druga połówka spoza klimatu może prowadzić do niespełnienia. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.01.2024 o 01:46, creampie pisze:

Jestem zdania, że odpowiedź na pytanie zadane w temacie zależy od indywidualnych preferencji danej osoby.  Z jednej strony, szukając tylko wśród osób "w klimacie", można przeoczyć kogoś wartościowego. Z drugiej, jeśli ten klimat jest dla kogoś ważny, druga połówka spoza klimatu może prowadzić do niespełnienia. 

Kilka rozmów, jakie odbyłem w ostatnich kilku tygodniach spowodowało, że przestałem szukać wśród "normalnych" dziewczyn. Ale każdy musi sam odpowiedzieć sobie na pytanie, jakie są jego priorytety.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To gdzie szukasz ? albo jak 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Pulki pisze:

To gdzie szukasz ? albo jak 

Szukaj tutaj albo np. na FetLife.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 20.03.2024 o 14:39, creampie pisze:

Kilka rozmów, jakie odbyłem w ostatnich kilku tygodniach spowodowało, że przestałem szukać wśród "normalnych" dziewczyn. Ale każdy musi sam odpowiedzieć sobie na pytanie, jakie są jego priorytety.

To chyba nie jest temat dla kobiet, ale co tam wypowiem się z perspektywy kobiety. Własciwie wyglada to podobnie. Po jakimś czasie rozglądania się np. na Tinderze i próbach wybadania w rozmowach i czy facet jest fajny po prostu i czy jest w nim jakaś choćby nutka otwartości poddałam się. Albo ktoś zupełnie nie uznawał czegoś takiego albo w drugim zdaniu proponował jakiś hardcore.

Tu z kolei przeglądając forum, ogłoszenia, nie obrażając nikogo, są przede wszystkim ulegli Rogacze, a to zupełnie nie mój klimat.

Kiedy odpuściłam sobie szukanie, uznając, że należy korzystać z życia i moze ten jednorożec sam się pojawi na końcu tęczy, tak się właśnie stało i to właściwie poniekąd za pośrednictwem tego forum :)

• Lubię 6
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 godziny temu, Dziewczyna_z_sąsiedztwa pisze:

To chyba nie jest temat dla kobiet, ale co tam wypowiem się z perspektywy kobiety. Własciwie wyglada to podobnie. Po jakimś czasie rozglądania się np. na Tinderze i próbach wybadania w rozmowach i czy facet jest fajny po prostu i czy jest w nim jakaś choćby nutka otwartości poddałam się. Albo ktoś zupełnie nie uznawał czegoś takiego albo w drugim zdaniu proponował jakiś hardcore.

Tu z kolei przeglądając forum, ogłoszenia, nie obrażając nikogo, są przede wszystkim ulegli Rogacze, a to zupełnie nie mój klimat.

Odpuściłam sobie szukanie, wolę korzystać z życia i moze ten jednorożec sam się pojawi na końcu tęczy.

No znaleźć taka otwarta dziewczynę, z która tez można otwarcie pogadać i jest w dodatku atrakcyjną osobą (nie mam na myśli tylko fizyczności) nie jest tez łatwym zadaniem! Ja najczęściej trafiam na dziewczyny grzeczne i spokojne ,,nudne” ?? ale pomału się to zmienia wiec idę chyba w dobrym kierunku z ekspresja swojego charakteru ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Teraz, Pulki pisze:

No znaleźć taka otwarta dziewczynę, z która tez można otwarcie pogadać i jest w dodatku atrakcyjną osobą (nie mam na myśli tylko fizyczności) nie jest tez łatwym zadaniem! Ja najczęściej trafiam na dziewczyny grzeczne i spokojne ,,nudne” ?? ale pomału się to zmienia wiec idę chyba w dobrym kierunku z ekspresja swojego charakteru ?

Pisze jako para, ale jestem singlem już jakiś czas, muszę zmienić to w profilu.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jestem za tym by nie szukać partnera w temacie tylko znaleźć osobę z którą chce się iść przez życie i powoli próbować otwierać związek. Czasem może się okazać że wcale tego nie potrzebuje się do szczęścia a mimo wszystko jest urozmaiceniem dodającym pikanterii. 

szukanie partnera/partnerki w temacie może rodzić pewne komplikacje, gdyż mają już uformowany pogląd w tych tematach, co nie musi współgrać z naszym wyobrażeniem. Poza tym gdy oboje są doświadczeni w tych tematach widzą zagrożenia z tym związane i doszukują się u drugiej osoby czy to czasem nie idzie za daleko lub porównują się do jej/jego kochanek i kochanków. Gdzieś z tyłu głowy jest ciągle ta niepewności czy związek przetrwa czy któreś z nas nie znajdzie sobie odpowiedniejszego partnera. Gdzie pod płaszczykiem udanego związku będzie się tlić ciągła nie pewność i strach przed rozstaniem. 
Kris

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...