Skocz do zawartości
Tom84Lin90

Wakacje z mężem i kochankiem? Co wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Moim zdaniem zajebisty pomysł , u nas fantazja którą na pewno zrealizujemy 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeśli polubię męża, to nie będzie mi przeszkadzać na wspólnych wakacjach ?

• Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Abolutnie nie!

Musiałabym przez to wyjść za mąż :facepalm:

:lach:

• Lubię 3
  • Haha 14
  • Kwiatek 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sądzę że pomysł jak najbardziej fajny sami lubimy organizować wypady z naszymi znajomymi . (Pan Destiny)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja stwierdziła - "mogłoby być ciekawie dla mnie na bank" hmmm...

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla nas na liście do zrealizowania, jeżeli tylko znajdzie się odpowiedni kochanek ?

• Lubię 9
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.06.2022 o 17:17, Zouza pisze:

Abolutnie nie!

Musiałabym przez to wyjść za mąż :facepalm:

:lach:

Dla Ciebie wersja alternatywna: wakacje z dwoma kochankami, rogacz na działce ??

• Lubię 1
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wszystko zależy jak leży  Fajne rozwiązanie jak jest chemia w takim układzie, ludzie nadają na tych samych falach, gdzie poza 'wiadomo czym' można na luzie i bez krępacji porozmawiać przy winku, herbacie czy co kto woli  Można miło spędzić wakacje, coś pozwiedzać, uprzyjemnić sobie wieczór, noc, poranek. Porozmawiać, poszerzyć horyzonty. Przynajmniej ja to tak widzę ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2021 o 14:33, Tom84Lin90 pisze:

Wakacje razem z mężem i kochankiem? 

Poniekąd my tak spędzamy wakacje... To znaczy: staram się planować wyjazdy urlopowe z Sailorem wtedy, kiedy wyjeżdża mój Kochanek - ot, żeby się łatwiej tęskniło. :D Co z tego, że jesteśmy w innych miejscach. Wszyscy podróżują i wypoczywają w tym samym czasie. B)

Lula.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...