Skocz do zawartości
Tom84Lin90

Wakacje z mężem i kochankiem? Co wy na to?

Rekomendowane odpowiedzi

Jeżeli między całą trójką (lub więcej) są zażyłe i serdeczne relacje to jak najbardziej jest to świetna opcja

ps. A jako moderator przypominam Wam o podpisywaniu postów

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2021 o 14:33, Tom84Lin90 pisze:

Wakacje razem z mężem i kochankiem? 

A nigdy w życiu.

@skrzat i mój przyjaciel, to dwa odrębne światy. Od jakiegoś czasu jestem na 100% pewna, że nie chcę tych dwóch światów łączyć. Tak jest najlepiej dla mnie, dla mojego psychicznego komfortu.

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jechać . Nawet jeśli wszyscy się lubicie, to zawsze jest szansa na jakaś większą dramę, wiec warto ?

• Lubię 2
  • Zmieszany 1
  • Haha 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@jennifer rozbawiłaś mnie, ale nie podzielam Twojego zdania.

Wiele par z tego forum spotyka się z kochankami również poza alkową-towarzysko. Spędzają razem wczasy, dłuższe weekendy, Sylwestra. Jeżdżą razem na koncerty, eventy, zloty i inne imprezy. I żadne dramy im nie grożą :)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 10.10.2021 o 14:33, Tom84Lin90 pisze:

Wakacje razem z mężem i kochankiem?

Jeśli jest taka chęć u wszystkich i terminy im odpowiadają, to żadnych przeciwwskazań nie widzę. 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Jeleń pisze:

A nie lepiej wysłać żonę na wakacje z dwoma kochankami ??? 

Nie każda hotka odczuwa potrzebę "posiadania" dwóch kochanków. Prawie każda jednak woli spędzać urlop/wakacje z mężem/rodziną 

• Lubię 9

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...