Skocz do zawartości
kinkycpl

Przygoda na jachcie

Rekomendowane odpowiedzi

W zasadzie pomysł wpadł jakoś tak przypadkiem, ot zwykła rozmowa o zabawach nagle zaczęła przybierać na sile i z impetem skończyła na podwórku cuckold. 

Zaczęło się od rozmowy o zabawach w grupie - 2K+1M lub 2M+1K. 

Potem pojawiło się pytanie czy powinienem być w takiej zabawie, następnie sugestia odnośnie klatki i zakazu dochodzenia. 

W międzyczasie na forum w dziale o swingu rozgorzała dyskusja odnośnie swingu pod żaglami, nie muszę dodawać, że moja partnerka na wieść o takich wakacjach wyraziła swoje ogromne zainteresowanie. 

Wracając do samej fantazji, miejscem akcji jest jacht na 10 osób (sternik czyli...JA, 3K + 6M, daje to łącznie 10 osób). 

Moja partnerka stwierdziła na samym początku, że na czas wyjazdu zostaje sternikiem, mam zadbać o prowadzenie jachtu i wszelkie związane z rejsem sprawy, oczywiście dodała również, że cały wyjazd ma być jej przyjemnością więc bezdyskusyjnie zamykamy ptaka w klatce. 

Całość to kilka dni w czasie których 3 panie obecne na pokładzie są na wszystkie sposoby zadowalane przez obecnych panów pod pokładem (na pokładzie wedle uznania każdej z pań), ja mam zająć się sterowaniem i tyle. 

Pod pokład mogę iść jedynie w roli widza. 

Jedyna możliwość dojścia to zrujnowany orgazm jeśli moja Pani wyrazi chęć, ale muszę potem założyć klatkę i przynieść kluczyk. 

Całość podróży w wesołej atmosferze, panowie wybrani przez panie, całą podróż bezpieczny sex więc zapas prezerwatyw i lubrykantu musi być odpowiednio obliczony. 

To tak w ogromnym skrócie - jeśli będzie zainteresowanie opiszę więcej, może chętni przyłączą się do wycieczki w wyobraźni i sami podsuną jakieś ciekawe pomysły na taki wypad. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja zdaje sobie z tego sprawę :)
To tylko fantazja, załóżmy więc mniejszy jacht - motorowy i zredukujmy zabawową część załogi do 2K+4M

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 minuty temu, Wichura pisze:

@switch zlituj się nad kolegą. Jesteśmy w dziale fantazji :D 

W żeglarstwie nie ma miejsca na fantazje.  Każdy Sternik ma wpojone ze grunt to mieć realny plan.  I switch zachował się odruchowo jak trzeba ;)))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, switch pisze:

Prowadziłem już łódkę gdy @angel_wings broiła na dole. No i sam broiłem gdy ona prowadziła łódkę, więc wszystko można zrobić. 

Kompetentna zaloga w zasadzie  potrzebna jest przy wejsciu I wyjsciu z portu. Na pelnym morzu Dyzurny Rogacz przy sterze a na dole hulaj dusza :))

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, Wichura pisze:

zlituj się nad kolegą.

nie ma litości ;) 

18 godzin temu, TomekAdv pisze:

W żeglarstwie nie ma miejsca

Na litość i branie zakładników ;)  :D;)

7 godzin temu, TomekAdv pisze:

Kompetentna zaloga w zasadzie  potrzebna jest przy wejsciu I wyjsciu z portu. Na pelnym morzu Dyzurny Rogacz przy sterze

Co do wejścia i wyjścia zgoda...

Ale z tym pełnym morzem to zależy w jakich warunkach pogodowych, czasami różnie bywa... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, _nikt_ pisze:

Ale z tym pełnym morzem to zależy w jakich warunkach pogodowych, czasami różnie bywa... 

Zgadza sie . Ale dla potrzeb scenariusza uproscilem nieco tę teorie:)))

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.10.2021 o 22:45, TomekAdv pisze:

W żeglarstwie nie ma miejsca na fantazje

Za to w fantazjach jest miejsce na żeglarstwo :)

20 godzin temu, TomekAdv pisze:

Kompetentna zaloga w zasadzie  potrzebna jest przy wejsciu I wyjsciu

Udane wejścia i wyjścia to wręcz sprawa kluczowa ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Udało się zrealizować te żeglarską fantazję?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...