Skocz do zawartości
Emil 79

Moja żona spotyka się z innymi

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu moja zona spotyka się z innymi a mi to nie przeszkadza. Jakies rady na początek ?

• Zmieszany 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ok. Bladynka długie włosy 168 wz 56 kg wydepilowana biust Ok. Może to Pomorze w oderwaniu się .

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Emil 79 pisze:

Od jakiegoś czasu moja zona spotyka się z innymi a mi to nie przeszkadza. Jakies rady na początek ?

Nie bardzo wiem o jakie rady Ci chodzi. 

Twoja sytuacja jest spełnieniem marzeń wielu rogaczy na tym forum. Ciesz się tym i już. Chyba że masz jakieś wątpliwości - wtedy pytaj. Tylko konkretnie.

A może się spotyka z innymi ukrywając to przed tobą? Za mało danych podałeś by się ustosunkować do Twojej wypowiedzi.

• Lubię 3
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...