Skocz do zawartości
Daroo

Weselnie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich , jestem bullem którego bardzo podniecają gorące hotki . Do tego gram na weselach , i uwielbiam patrzeć jak po paru godzinach zabawy i picia alkoholu panie , mężatki robią się wesołe , rozluźnione. Z niektórymi mam fajny kontakt wzrokowy , jakiś flirt. Niestety przez tyle lat grania po weselach nigdy nie miałem szczęścia do realnej przygody. Dziś również jestem właśnie na takim weselu , i flirtuje wzrokowo z taką mężatką , i właśnie mam taką fantazje że po mrugnięciu oczkiem wychodzimy za salę , zaczynamy się całować , widzę jak jej mąż stoi za rogiem i obserwuje, całując ją podnoszę jej sukienkę , wkładam rękę w majtki , jednego paluszka w muszelkę , później drugiego i masuje , ona  głośno wzdycha , mąż zza roga obserwuje , rozponam rozporek , wyjmuję mojego twardego kutasa , ona klęka na kolana i bierze go najpierw nieśmiało do buzi , aż w pewnym momencie ja głęboko wpycham jej kutasa do buzi ,  w końcu podnoszę ja z kolan , odwracam tyłem do siebie , zdejmuję jej majtki i wkładam mocno i głęboko mojego sztywnego , ruch ją mocno , mąż cały czas obserwuję , aż wyjmuję kutasa i zalewam jej śliczną dupeczke . Ona zakłada majteczki , opuszcza sukienkę , i odchodzi do męża , daje mu soczystego buziaka , łapią się za ręce i odchodzą na salę . Tak właśnie mi się marzy.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...