Skocz do zawartości
Bartel

Czy ja to ten...

Rekomendowane odpowiedzi

...którego szukasz?

Mam na imię Barek i mam 35lat. Znalazłem się na tym forum bo klimat cuckold spodobał mi się po przez znajomość i spotykanie się z trzema parami. Znajomości te pomimo tego , że łączył je fakt iż byłem kochankiem hotki w układzie cuckold to intensywność była bardzo różna. Począwszy od sexu i przyprawienie rogów mężowi, zabaw w miejscach publicznych aż do ostrzejszych typu piss.  Odnajduje się w układach cuckold a zarazem bardzo je lubię. Szukam tu pary z którą mógł bym realizować wspólne fantazje. Najchętniej na stały układ. Zdarzyło mi się być pierwszym kochankiem pewnej pary więc potrafię też delikatnie wprowadzić w taki układ ale i ostrzejsze zabawy z mnóstwem wulgarów nie są mi obce. Na forum podzieliłem się garstką swoich przeżyć więc zachęcam do przeczytania. Będzie mi bardzo miło jeśli chodź trochę wzbudziłem Wasze zainteresowanie i postanowisz do mnie napisać. Jestem osobą o wysokiej kulturze osobistej ale za drzwiami przysłowiowej sypialni budzi się we mnie Mr.Hyde. Nie brakuje mi wyobraźni i lubię cieszyć się chwilą. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...