Skocz do zawartości
Bartel

Fantazje te małe i...

Rekomendowane odpowiedzi

i duże. 

Opisanie moich dużych fantazji zostawię siebie na kiedy indziej. A teraz opowiem o tych małych. 

Czasami robiąc błahe rzeczy jak np. zakupy rozglądam się w okół i zastanawiam czy ta para przede mną należy do forum. Czy on jest rogaczem a ona hotką. Miło by było spotkać takich ludzi. Po spojrzeniach , niewerbalnie przekazać sobie myśl " wiem co lubicie i Wy wiecie o czym ja myślę ". Ach to tylko fantazje , tak mi się wydaje. A moja wygląda tak:

Mała fantazja 1:

Umawiam się internetowo z parą która jeszcze nigdy nie spotkałem. Mówimy sobie jak będziemy ubrani. Spotykamy się w sklepie w galerii , jakiś sklep z ciuchami. O danej godzinie wypatrujemy siebie. To napięcie i rozglądanie się w okół czy już są. Każda para jest na moim radarze no ale szukam konkretnej w konkretnym ubraniu. Oni mnie też wypatrują... O są . Niby oglądając kolekcje ciuchów i udając , że szukamy odpowiedniego zerkamy na siebie. Wcześniej się umówiliśmy , że jeśli spodobam się hotce to oni pójdą do przymierzalni a jeśli hotka się spodoba mi to ja zaraz do niej przyjdę. Ona bierze ciuch i mówi do męża. Chodź to przymierzę. To jest znak . Podobam jej się. Ona jest piękna. Wspaniałe kształty i cudowny tyłeczek. Lubię takie. Ja również wybieram ciuch i idę do przymierzalni. Widzę rogacza. Stoi przed kotarą. Tak jak się umawialiśmy . Przymierzalnia na końcu. W środku jest hotka. Nasz wzrok się spotyka a rogacz lekkim kiwnięciem głowy pokazuje mi , że za kotarą czeka jego pani. Idę w jego kierunku , mijam go i wchodzę za kotarę. Zasłaniam ją i wiem , że tuż za nią czeka rogacz. Hotka stoi zagryzając wargi. Ja rozpinana jej ubranie tylko po to żeby ją obejrzeć i zmacać. Ona w tym czasie rozpina moje spodnie i już po chwili klęka. Tak jak się umawialiśmy zaczyna robić mi laskę. Patrzy w górę a ja z góry parze jej w oczy i widzę jak się wspaniale przykłada. Mam już nabrzmiałego kutasa i czuje , że robi to świetnie. I wybucham jej w usta. Ona to czuję i przyspiesza dłonią, drugi strzał na jej dekolt. Jest cudownie. Wycisnęła wszystkie soki z mojego kutasa. Wstaje a ja zapinam spodnie. Patrzę w jej oczy i mówię , żeby z dekoltu nie wycierała bo jej rogacz to posprząta.  Dobrze oboje wiemy, że się jeszcze nie raz spotkamy. Wychodzę i mijam rogacza lekko się uśmiechając i szepcze mu: Wejdź i wyczyść ją- językiem. Obaj wiemy co wydarzyło się za kotarą. Odchodzę i tylko kontem oka widzę jak on wchodzi do przymierzalni....

• Lubię 5
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mega! ☺

A teraz dodajmy pikanterii i załóżmy, że parka z którą się umówiłeś spóźniła się 10 minut i osoby, z którymi doszło do interakcji w sklepie to nie byli oni ???

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, rogacz_199x pisze:

Mega! ☺

A teraz dodajmy pikanterii i załóżmy, że parka z którą się umówiłeś spóźniła się 10 minut i osoby, z którymi doszło do interakcji w sklepie to nie byli oni ???

To by był niesamowity zbieg okoliczności i szczęścia , że właśnie spotkałem kolejną parę cuckold. Ale celowo pisałem o tym , że z umówioną parką dobrze wiemy jak będziemy ubrani. Jednak wyobraźnia szaleje i Twój scenariusz rozbudza zmysły ;)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Bartel pisze:

To by był niesamowity zbieg okoliczności i szczęścia , że właśnie spotkałem kolejną parę cuckold. Ale celowo pisałem o tym , że z umówioną parką dobrze wiemy jak będziemy ubrani. Jednak wyobraźnia szaleje i Twój scenariusz rozbudza zmysły ;)

Wiem, zbyt dużo, przypadku nie tym wszystkim, ale cieszę się że pomysł przypadł do gustu ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...