Skocz do zawartości
Detox

Pociąg do starszych

Rekomendowane odpowiedzi

Hej zacznę temat taki trochę kontrowersyjny przeszukiwałem forum, aby znaleźć odpowiedzi na to ale zbytnio nic nie znalazłem :D. W Internecie po forach niby są jakieś tam odpowiedzi, ale nie takie jakbym chciał może jeszcze do nich nie dorosłem, aby zrozumieć. Otóż to ja mam 21 lat i na przykład czemu tak jest że podobają mi się zazwyczaj starsze kobiety ode mnie chodzi ze w wieku np 30-40 lat nie chce tutaj dyskryminowac wieku itd bo nie o to mi chodzi ja tylko podaje przykład a znowu te młodsze dziewczyny w moich oczach przy tych starszych są takie mniej pociągające? Ale odnoszę wrażenie i boję się że taka kobieta może mnie odrzucić ze wzgledu np na mój wiek bo szczylem jestem itd ? Wy również macie taki pociąg? Jakie wrażenia odnosicie na temat tego pytania? Postanowiłem się tutaj zapytać ponieważ na pewno macie większe doświadczenie życiowe i wiecie jak na to odpowiedzieć bo ja zbytnio nie wiem jak oraz  gubię się w tym. ? Może ze mną jest coś nie tak? Haha ? Oczywiście to też działa w 2 strony i chciałbym aby na ten temat wypowiedzieli się Mezczyzni jak i Kobiety  :) Jak to w waszych oczach wygląda. Pozdrawiam i Życzę miłego dnia ? Jeżeli moderator zauważy że taki temat powstał proszę o usunięcie posta i przepraszam za naruszenie regulaminu.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że z jednej strony zamiłowanie do kontaktów z kobietami starszymi to kwestia przyjemności wynikającej z łamania pewnego tabu, a z drugiej z przyjemności obcowania z kimś o większym doświadczeniu życiowym. 

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.09.2021 o 12:06, Detox pisze:

przeszukiwałem forum, aby znaleźć odpowiedzi na to ale zbytnio nic nie znalazłem :D

Oj coś słabo szukałeś

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej zacznę temat taki trochę kontrowersyjny przeszukiwałem forum, aby znaleźć odpowiedzi na to ale zbytnio nic nie znalazłem :D. W Internecie po forach niby są jakieś tam odpowiedzi, ale nie takie jakbym chciał może jeszcze do nich nie dorosłem, aby zrozumieć. Otóż to ja mam 21 lat i na przykład czemu tak jest że podobają mi się zazwyczaj starsze kobiety ode mnie chodzi ze w wieku np 30-40 lat nie chce tutaj dyskryminowac wieku itd bo nie o to mi chodzi ja tylko podaje przykład a znowu te młodsze dziewczyny w moich oczach przy tych starszych są takie mniej pociągające? Ale odnoszę wrażenie i boję się że taka kobieta może mnie odrzucić ze wzgledu np na mój wiek bo szczylem jestem itd ? Wy również macie taki pociąg? Jakie wrażenia odnosicie na temat tego pytania? Postanowiłem się tutaj zapytać ponieważ na pewno macie większe doświadczenie życiowe i wiecie jak na to odpowiedzieć bo ja zbytnio nie wiem jak oraz  gubię się w tym. ? Może ze mną jest coś nie tak? Haha ? Oczywiście to też działa w 2 strony i chciałbym aby na ten temat wypowiedzieli się Mezczyzni jak i Kobiety  :) Jak to w waszych oczach wygląda. Pozdrawiam i Życzę miłego dnia ? Jeżeli moderator zauważy że taki temat powstał proszę o usunięcie posta i przepraszam za naruszenie regulaminu.

Słabo szukałeś ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Może ze mną jest coś nie tak? Haha ? Oczywiście to też działa w 2 strony i chciałbym aby na ten temat wypowiedzieli się Mezczyzni jak i Kobiety  :) 

Oczywiście że działa to w dwie strony. Kiedyś pewna bardzo znana Użytkowniczka tego forum miała w opisie "coraz starsze wino, coraz młodsi mężczyźni". Nie będę jej przywoływał, gdyż jest w "stanie odpoczynku" aktualnie. 

Co się tam roi w głowie, hmmm, niech pomyślę. O tym że to kwestia łamania tabu już było. Że to kwestia przyjemności obcowania z kimś o wiele większym doświadczeniu też już było. Można też wejrzeć wgłąb siebie, bawić się w domorosłego psychoanalityka by stwierdzić, że pierwsze ogromne seksualno - emocjonalne zawirowanie dotyczyło kobiety starszej, wyniosłej, niedostępnej. Może było to platoniczne, skryte, nieskonsumowane. Dlatego powraca. 

A może to było zupełnie inaczej? Czy ja, mając lat dwadzieścia dwa, przypadkiem nie myślałem o tym jakim "ciachem" to ja nie będę dla czterdziesto pięcio letniej kobiety? O! Czyli będzie łatwiej? Ciekawiej niż z równolatkami którym trzeba wpinać mainstreamową bajerę? A ja zawsze byłem, czułem się odmieńcem który nie chce jak zwykle, jak wszyscy. Okazywało się że jest trudniej. Sam już nie wiem jak to było. Dużo upłynęło wody w odrze.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...