Skocz do zawartości
wielki-rogacz

z pamiętnika mojej żony 1

Rekomendowane odpowiedzi

Pierwszy sylwester po ślupie . Ja 25 lat ona 24 lata. Aga 177cm wzrostu blondynka włosy lekko falujące do połowy pleców biust 4 w pasie poniżej 80 cm w biodrach powyżej 100 cm nogi konkretne, mocno zbudowaneo dużych udach.

Poszliśmy do znajomych , a tam impreza . Alkohol, drinki duze mieszkanie.

Szybkostraciłem z oczu swoją Agnieszkę, ale z tego co widziałem bawiłą sie dobrze.

Krótko przed północa ktoś rzucił temat aby pójść na rynek i strzelać race. Ja już byłem wcięty, ale poszliśmy wszyscy

Ja na przodzie z kumplami, obalając kolejną flaszkę, a reszta towarzystwa trochę za nami, w tym i moja Agnieszka.

Jako że szła sama na końcu, była na mnie wściekła.

Po drodze mijaliśmy czterech kolesi pijących na ławce, tak że oni widząc samą laskę, nie w chumorze w sylwestra zaczeli mówić, "zapraszamy, nie męcz się, pocieszymy" itp.

Ona to usłyszawszy podeszła do nich i zaczęła krótką rozmowę. Przyznała że jest na mnie wściekła, i  ma dosyć tej zabawy. Panowie na to że jeżeli chce, to polepszą jej humor tylko niech za 10 minut wpadnie pod adres w bloku na przeciwko a na razie zostawili jej na te 10 minut niedopitą butelkę wódki..

Aga zgodziłą się z tym swoim szelmowskim uśmieszkiem. Po 10 minutach i osuszeniu butelkiwjechałaq windą pod adres.

Nie zadzwoniłą ale drzwi były otwarte. Weszła, a w pokoju czterech kolesitylko w w trykotkach z palami na wierzchu.Powiedziałą tylko, "widzę że nie cała noc zmarnowana".

Zrzuciłą płaszczi zaczęla ich łapać za kutasy zachwalając i wielkość twardość i długość a jednocześnie wyśmiewając się z mojego członka jaki mały i oklapły w porównaniu z nimi.

Natępnie pozwoliłą sobie sdj ąc spudnicę żakiet wywalić cyce na wierzch . Jak już sie pobawili biustem skomentowali tyłek"jaka to dupa się im trafiłą", Aga uklekłą i zaczęłaim obciąganie wszystkich pałek wraz z ręczną robótką. 

Następnie ustawiła się czworakach pozwoliłą sobie zdjąć majtki. Wobec czego, jeden z kolesi wszedł w nią od tyłua pozostałym znowu robila laski i rączkamiich zadowalała.

Po paru minutachkolejny klient usiadł na fotelu a Aga weszłą na niego na jeźdzcaa pozostali zaczęli  komentować jej umiejętności i podsuwać jej kutasy do ciągnięcia

Potem Aga połozyłą się na stole, nogi wyciągnęla do góty, a trzeci koleś wszedł w niąkutasem a pozostali trzej zaczęli oklepywać kutasami  jej cycki i twarz, mówiąc przy ty,"niezłą ma męzuś żonkę, nie ma to ja wierna żona " nieźle się przy tym śmiejąc.Ona na to zaczęła się chichotać i powtarzać przysięgę małżeńską "... i przysięgam ci miłość wierność i uczciwość małżeńską hihihihi..."

Wreszcie wszyscy wstali , trzech się oparło na scianieona stanelą przed nini nachyliła się i zaczełą ich obrabiac ustami i rękona a czwarty wszedl od tylu jak się wypięła. Jak skończyli jeden z kolesi położył się na ziemi a Aga podbiegła i weszłą na niego na jeźdzcamówiąc że drugi ma wejść w jej tyłekskoro chcą zobaczyć co to znaczy wściekła żona, jak tylko jeden z nich wszedł jej w tyłek to dwóch pozostałychpodeszło do jej twarzy wkłądając jej do ust naprzemian pałkia w koncu próbowali włożyć jej jednocześnie. Po kilkunastu minutach wszyscy wstali a jeden z tych co miał obciągane położył się na ziemi a Aga usiadlą na nim tylkiem nabijając się na niego całkowicie, a drugi z tych obciąganych wszedł w wolną szparkę. Pozostali dwaj podeszli do Agi z boku, uklęklii podsunęli jej kutasy pod usta do ciągnięcia

Wreszcie wszyscy wstali a jeden z gości zacząl sobie walić kutasa nad stołem a gdy się spuścił na blad stołu powiedział żeby Aga wyczyściłą stół, na co ona podeszłą i z uśmieszkiem na twarzy patrząc się na nich wylizała calą spermę. Następnie Aga wzięła kieliszek do reki, podeszłą do drugiego uklekła i zaczęła mu walić rękąprosto spermę do kieliszka. Jak skończyłą to oni powiedzieli "wypij za zdrowie męża", co Aga zrobiła znacząco się po wszystkim oblizując. Pozostali dwaj podeszli do niej i zaczeli się onanizować nad jej twarzą, przy znaczącej pomocy  jej języka co spowodowało duże wytryski z obu palek.Jak było po wszystkim Aga zorienowałą się ze minęła już ok godzina i musi leciec, tak więc szybko wytarla swoją twarz majtkami ale zanim się ubrałą jeden z kolesi przyniósł pieczątkę i powiedział że ponieważ takiej łatwaej dupy to już dawno nie widzieli dadzą jej na tyłek pieczątkę na co Aga wypięla tyłek a gość jej przybił. A na pieczątce był napis "gwarancja jakości", co wywołąło śmiech u wszystkicha sama aga na odchodne powiedziałą że nie potrzebuje pieczątki bo zna swoja wartość jako dupy. Kolesie jeszcze powiedzieli żeby pozdrowiła męża i pocałowała go tymi usteczkami.

Następnie Aga wybiegła z bloku, poszła znów na imprezę, a ja z całym towarzystwem wróciłem nie zauważywszy jej brako, jako że byłem spity, co Aga wykorzystała żeby wymknąć się do łazienki umyć twarz i zrobić szybki makijarz.

Jakoś dotarliśmy nad ranem do domu a jak się obudziłem to przepraszałem Agę za moje zachowanie, na co dostałem w od niej w twarzże mam sobie nie myśleć jak ja traktuję włąsną żonę.W końcu łaskawie mi przebaczyła.

• Lubię 6
  • Zauroczenie 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Daję gwarancję satysfakcji dla Twojej żony i dla Ciebie. Mam swoje lata ale nieskromnie powiem, że nikt się nie zawiódł. Uwielbiam kobiety z dużym biustem to mój fetysz. Jeśli uznasz, że to może być ciekawe to możesz na mnie liczyć  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

szkoda ze już nie ma Sywestra pod PKZ-em, Zająłbym się Agnieszka :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...