Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Początkująca hotka

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy zameldowaliśmy się w hotelu pierwsze co uprawialismy namiętny sex, po wszystkim żona stwierdziła że na dzisiaj mi wystarczy i że dzisiaj jest jej dzień. 

Poszedłem pierwszy pod prysznic potem ona. Kiedy wyszła była ubrana w strój który ona chciał. Zapytała jak się podobam kochanie. Powiedziałem, że wygląda jak dziwka, uśmiechnęła się powiedziała że właśnie on tak chciał. Ale jak wylądujemy w pokoju, będę zmieniała stroje kochanie. Mega mi stał jak to mówiła. Zeszliśmy do patio i przeszliśmy w umówione miejsce spotkania. Kiedy dotarliśmy on już czekał... 

Był naprawdę bardzo przystojnym, wysokim facetem z atletyczna budowa ciała. Dał żonie buziaka w policzek, przywitał się ze mną. Usiedliśmy i zamówiliśmy jedzenie. Gdy rozmawialiśmy powiedział że żona wygląda lepiej niż na zdjęciach 

Sama się zawstydziła 

Podczas kolacji gdy rozmawialiśmy zpaytal się czy tego chce. Gdy powiedziałem że tak złapał ją za szyję i namiętnie pocałował. Mój kutas prawie rozsadził spodnie. Spojrzał na mnie i powiedział że to dopiero początek. Żona była w niebo wzięta. 

Kiedy zjedli smyczy zapytał gdzie chcemy isc się pobawić do klubu. Żona złapała go za głowę i zaczęła namiętnie całować. Powiedziała chodźmy do hotelu nie ma na co czekać. Zamówiliśmy taxi oni siedli z tyłu, ja z przodu. Cały czas całowali się namiętnie, pieszcząc Kutasa i cipke. Kiedy wysiedliśmy udając się do pokoju trzymali się za ręce. 

Kiedy byliśmy już na miejscu. Żona położyła się na łóżku, pozkroczla nogi i kazała mu zdjąć majtki. Kiedy to zrobił zapytała się jak mu się podoba. Nic nie mówił tylko zaczą lizać jej cipke. Doszła pp 5 minutach i kazała mu włożyć Kutasa. Powiedział nie nie teraz twój mąż. A. Ja idę się odświeżyć. Kiedy ją bzykalem doszła bardzo szybko, w trakcie nasz kolega wyszedł z pod prysznica. Kiedy bawiłem się z nią podszedł do niej i włożył jej Kutasa do buzi. Nigdy nie widziałem tsk wielkiego Kutasa. Widząc to spuściłem się w jej cipce to 2 minutach.. 

Z kutasem w buzi uśmiechnęła się i stwierdziła że mi się podoba. Kazała usiąść obok i stwierdziła że zmiana. Kazała mu go włożyć w cipke. Podałem im żel, był naprawdę duży, ciężko wchodził jednak po chwili był w niej caly. Całowaliśmy się namiętnie kiedy on w nią wchodził. Stwierdziła ze jest olbrzymi, ale uwielbia to. Chwilę potem doszła, on cały czas ja bzykal. Zmieniło pozycje, zabrał ją do góry. W tej pozycji zauważyłem że przyszpiesza i spuścił się w jej cipce. Ja sam widząc to też doszedłem. Pocalowal ją i kazał się wypuąćof tyłu bez przerwy zacza ją ruchac od tyłu. Jego sperma ubijala się jak bita śmietana. 

Kiedy wróciliśmy do Polski zarejestrowaliśmy się na różnych forach i partalach dla swingerow oraz cuckold. 

Tak jak ustaliliśmy zaczęliśmy poszukiwania realnego i stałego czarnego kochanka. Co w Polsce jak się okazało nie było takie łatwe. 

Od naszej ostatniej przygody przez 3 miesiące się z nikim nie spotkalismy 

Parę osób, było tylko facetami podającymi się za. Kogoś innego z zostaliśmy wystawieni 2 razy. 

Pisaliśmy długo z jednym facetem, który czasem bywał w Polsce służbowo, jednak mial kontrakt w Austrii. Był bardzo dobrze zbudowany miał 210 cm wzrostu, był umięśniony i 26 bardzo grubego Kutasa. Był ogromny, sam mówił, że na żywo kobiety nie dowierzają. Miło się nam pisało, żona nawet umówiła się z nim na Skype. Zapraszał do siebie, jednak stwierdziliśmy, że poczekamy jak wróci. 

Żona obawiała się jego rozmiaru, sam zaproponował żeby przed spodkaniem rozciągnąć cipke i kupić duże, czarne dildo. 

Tak też zrobiliśmy, nawet wysyłaliśmy mu filmiki z zabawy z nim. 

Sam wysyłał filmy i zdjęcia z butelka lub puszka dla porównania. 

Wyglądało to naprawdę imponująco... 

Za jego namową kupiliśmy duże czarne dildo z przyzsawka żeby żona się przyzwyczaiła. Na początku nie było łatwo zawsze przed włożeniem musiałem ją dobrze rozgrzać i zrobić minete z orgazmem żeby spróbowała zabawy. Na początku ciężko było żeby weszło ze względu na jej ciasną cipke i przyzwyczajenie do mojego Kutasa. 

Na początku była tylko główka jednak po tygodniu wszedł cały. Gdy bawiliśmy się pod prysznicem, a sztuczny kutas był przyklejony do szklanych drzwi poprosiła żeby w trakcie zabawy ją lizać po cipce. Widziałem że ją to mega kręciło, kiedy dochodziła nie kazała przerywać... 

Wszystko nagrywaliśmy i mu wysyłaliśmy. Podkręcił się tym lizaniem i napisał że chcę tak podczas naszego spotkania... 

Po paru miesiącach w końcu napisał że będzie w pl za 2 miesiące. Poprosiliśmy go aby przed spotkaniem zrobił badania i My również, że chcemy się bawić bez gumki i chcemy żeby zalał żonę. To go bardzo podkręciło... 1

Data spotkania wypadała idealnie bo zaraz po okresie więc byliśmy spokojni. Umówiliśmy się z nim w piątek, a sami zarezeroealismy hotel na cały weekend jak się spodoba żeby była to dłuższą zabawa. 

Przed spotkanie pisał co mu się podoba, co by chciał. Pisał że chce żeby żona jak się spotkamy wyglądała jak kurwa dla niego, ma mieć bardzo krótką spudniczke, poczochy, wysokie szpilki i koszulkę z wysokim dekoldem. 

Było to wyzwanie, bo żona zawsze nie eksponowała swoich walorów, tym bardziej o dużej mini. Jednak, że było to inne miasto, wszystko zamówiliśmy przez internet. 

Pewnego dnia kiedy wróciłem żona powitała mnie w mikro mini, przez którą było widać jej majtki, które były mega skąpe, kabaretki, szpilki czarne na koturnie i bluzka z dekoldem mega a pod nią stanik z odsłoniętymi cyckami. Wyglądała obłędnie. Zapytała jak Ci się podobam mój Rogaczu. Zaniemówiłem. Od razu ściągnęła mi spodnie i majtki i zaczęła obciagac. Mówiąc w trakcie że to dla niego i czy mnie to podnieca. Wsadziłem jej Kutasa do buzi, spuszczając się i powiedziałem że bardzo. Kiedy go wyciągala tylko się oblizała i powiedziała że jej też. Kiedy mi obciągała ujeżdżała czarne dildo. Powiedziała że nie może się doczekać tego spotkania i jak poczuje ptsedziwego Kutasa.. 

Dzień wcześniej gdy nadszedł moment spotkania dużo rozmawialiśmy. Oboje doszliśmy do wniosku,. Ze wspólnie tego chcemy i że to będzie przygoda. Kochaliśmy się długo tej nocy fantazjując o tym co się wydarzy. 

Kiedy byliśmy w aucie zadzwoniliśmy do niego i potwierdził ze będzie. Podczas drogi żona 2 razy mi obciągnęła mówiąc w trakcie o tym co się wydarzy dzisiaj. 

W trakcie doszedłem mega szybko, ale cały czas mi stał kutas i nie przerywaliśmy. Żona miała 3 orgazmy. On sam zmieniał z dupy na cipke. 

Nie widziałem jej nigdy w takim stanie... 

Bzykal ją mega mocno, żona dochodziła raz za razem i miała pierwszy raz squirt. Co mnie mega podjaralo. 

Mega mnie zaskoczyło gdy kazała mi podać lubrykant i zaproponowała żeby wsadził Kutasa w jej dupe. Kazała mu wyjść i poprosiła żebym wylizal jej cipke i tylek. Potem się wypięła, kazała mi zasmarować jej dupe lubrykantem, zabrać jego Kutasa i wsadzić w jej dupe. 

Było to mega dziwne, jednak mega podniecające. Wchodził ciężko, jednak po chwili zagłębiał się coraz bardziej w jej dupie. Ona bawiła się Cipka i wkładała palce. Krsyczla że to jest zajebiste, po chwili dochodząc. 

Kazała mu mocno ruchac jej dupe i w spuscic się w niej. 

Usiadłem na kanapie, jednak nie ma długo. Żona kazała mi podejść, złapała mojego Kutasa i zaczęła go szybko walić, mówiąc czy to lubię 

Jak czarny kutas rucha jej dziewiczą dupe. 

Dałem jej liścia na twarz i kazałem prserwac. Kazałem jej usiąść na moim kutasie. 

A potem jemu wsadzić w jej dupe. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...