Skocz do zawartości
OtwartaPara

Żona i "nielubiony"

Rekomendowane odpowiedzi

W tym dziale, jakiś czas temu,  pojawił się temat o kimś nielubianym kto bzyka żonę. W związku z tym moja mała fantazja  :)

Joal w pracy a ja w domu z dzieckiem.  Przychodzi wiadomość.  Jola pisze żeby Mateusz (To ten nielubianych oblech) chciał dziś iść na dziwki ale ona powiedziała że lepiej gdyby przeleciał ją.  Mateusz się zgodził ale powiedział że musi się postarać.  Ona późno skończy pracę więc mam przygotować dla niej kurewski zestaw. Momentalnie podniecony biorę się do działania. Czerwone szpilki i czarne pończochy.  Jola ma świetny zestaw czerwonej bielizny tylko może lepiej sukienka i bez bielizny? Wtedy wpadam na ryzykowny pomysł.  Jola ma mega seksowną sukienkę z czarnej koronki.  Sukienka ma pod spodem cielistą halkę więc nadaje się na wesele ale...halkę da się odpruć! Koronka na sukience jest gęsta więc z daleka czerwona bielizna będzie wyglądać jak element sukienki za to z bliska...

Wszystko gotowe, idę usypiać małego.  Po paru minutach słyszę jak Jola wpada do domu. Mały szybko nie zaśnie więc pewnie jej nie zobaczę, mogę tylko nasłuchiwać.  Jest w łazience,  prysznic,  makup, fryzura, cisza...poszła do sypialnia. Co powie? Po paru minutach słyszę stuk obcasów,  chwilę ciszy i zamykanie drzwi.  Dostaje wiadomość! Jest zdjęcie.  Wygląda idealnie! Luksusowa prostytutka bez wątpienia. Napisała  że się spisałem...uff. Po kilkunastu minutach dostaje kolejną wiadomość "Jestem u Mateusza.  Twój zestaw baaaaaardzo mu się spodobał  :) powiedziałam mu że to ty przygotowałeś  ;) śmieje się z Ciebie i mówi że jesteś większą ciotą niż myślał.  Powiedział że mam do Ciebie  nie pisać dopóki ze mną nie skończy A to może trochę potrwać  ? kocham Cię,  pa:* ". 

Koniec.  Piotr

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podoba mi się :) sprobujcie pociągnąć temat dalej :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

jestem waszym fanem, witam sąsiadów, i polecam sie oczywiście:)

Może wspolne sunowanie:)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 12.08.2021 o 15:42, bigboy89 pisze:

Podoba mi się :) sprobujcie pociągnąć temat dalej :)

To raczej taka jednorazowa fantazja  :) W dodatku nie do zrobienia w realu bo Mateusz nie jest tak naprawdę pociągający dla Joli,  choć z nieznanych przyczyn go lubi  :) Piotr 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, OtwartaPara pisze:

To raczej taka jednorazowa fantazja  :) W dodatku nie do zrobienia w realu bo Mateusz nie jest tak naprawdę pociągający dla Joli,  choć z nieznanych przyczyn go lubi  :) Piotr 

Miałem na myśli kontynuowanie historii ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Imprezka, znajomi,  alkohol no i cóż... przegiołem, urwał mi się film.  Rano budzi mnie dziwne uczucie czegoś kapiącego na twarz.  Nagle czuję mocniejszego chlapnięcie i dziwnych zapach. Czuje jakbym miał część twarzy oblepioną czymś zaschniętym a część czymś mokrym. Otwieram oczy i widzę nad sobą penisa który wyraźnie przed chwilą doszedł. Słyszę wtedy znienawidzonym głos "o tym razem się obudził.  Dobrze suczko,  było miło ale lecę". Mateusz obraca się i zaczyna ubierać.  Obracam się i widzę nagą Jole która z lekkim uśmieszkiem mówi " no co? Schlałeś się wczoraj więc zadzwoniłam po Mateusza. Chciał sprawdzić jak mocno śpisz więc spuścił Ci się na twarz.  Ale miał ubaw. Potem pieprzył mnie tuż obok Ciebie całą noc. Teraz wstawaj i posprzataj mieszkanie bo ja muszę odespać ". Zwlękam się  z poteżnym kacem i niechcianym wzwodem i słyszę " tylko twarzy nie wycieraj!". 

Piotr

• Lubię 9
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...