Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda na Zanzibarze..

Rekomendowane odpowiedzi

Kazała im lizać cipke i piescic sutki i szyję. Mega ją rozgrzali.. Kiedy jeden z nich ją lizał, doszła i kazała od razu mu włożyć Kutasa w cipke. Nie musiała mu powtarzać, była bardzo mokra... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wchodził w nią ciężko, bo był bardzo duży jednak w końcu wszedł cały. Spojrzała na mnie i westchnęła ale jest kurwą wielki... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po chwili wyszedł z niej i wszedł drugi, kiedy się zamieniali jeden csly czas ją mizial po cyckach i szyi... Mocno wzdychała, patrzyła na mnie i powiedziała o kurwa czemu dopiero teraz to odkryłam. Przyspieszy ruchy, i wkładał go i wykładał i w pewnym momencie z cipki żony dosłownie wytrysnęła fontanna i zaczęła się cała trząść mówiąc tylko o kurwa.. Znowu go włożył i znowu druga fala. Cała się trząsła miała mega orgazm i pierwszy squirt w życiu. Mówiła kurwa co to było ją pierdole. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Chłopaki mieli ze sobą aktualne badania z dnia dzisiejszego więc mogliśmy się bawić na całego. My sami też zrobiliśmy badania przed wyjazdem wiedząc co się szykuje. Jednak ustaliliśmy, że jak do czegoś dojdzie spuszczają się na zewnątrz. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Po jej orgazmie, kazała podejść do siebie, pocałowa mnie i kazała Wylizać cipke. Było to dziwne uczucie, jednak bardzo podniecające. Chłopaki w tym czasie na zmianę podawali jej kutasy do buzi, obciągała im na zmianę. Kazała mi przerwać, zabrała ich kutasy i wsadziła razem do buzi, zrób mi zdjęcie. Tak też zrobiłem, jak się się podoba zapytałem, mój kutas był znowu mega twardy, wszedłem w nią na chwilę i powiedziałem że sama czujesz... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jeden z nich zabrał ją, obrócił i zaczął bzykać od tyłu, kiedy obciągała drugiemu. Było to Ostre rzniecie. Siedziałem na łóżku, bawiąc się kitasem i dotykając jej tyłka. Zabrałem pośladki i sam zacząłem wbijać ją na jego Kutasa dyktując rytm. Po chwili się zamienili i w trakcie wsadził on paluszek w jej tylek, tylko westchnęła ohh tak, wkładał go coraz głębiej. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...