Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda na Zanzibarze..

Rekomendowane odpowiedzi

Żona długo się przygotowywała i na spotkanie założyła sukienkę prześwitująca, stanik z odsłoniętymi cyckami pod sukienka, była bez majtek, kabaretki i szpilki na koturnie.. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Sama stwierdziła, że to początek bo na zabawę ma przygotowane jeszcze parę strojów, mój kutas prawie wyskoczył ze spodni. Powiedziałem, że wygląda cudownie i że jest mega gorąca. Sama stwierdziła że nieskromnie też tak uważa i myśli, że chłopaką też się spodoba. Podeszła do mnie i dała mi mega namiętnego Kutasa z języczkiem. Potem zdjęła moje spodnie i majtki i włożyła Kutasa do buzi, mówiąc co bezie z nimi robiła... Następnie siadła na mnie, jednak nie wkładała go w cipke tylko na nim jeździła mówiąc co będzie z nimi robiła. Na chwilę go włożyła, bo sama stwierdziła, że muszę ją lekko rozciągnąć na takie duże kutasy, jednak trwało to tylko chwilę, potem znowu jeździła na moim kutasie bez wkładania go do cipki, kiedy widziała ze jestem blisko, uklęknęła i zaczęła go mocno trzepać, muskając główkę językiem, miałem mega orgazm i duży wytysk, który wylądował na jej włosach i twarzy. Spojrzała na mnie i z uśmiechem kazała to zlizac, co mnie jeszcze bardziej podnieciło. Potem kazała się położyć i usiadła na moje twarzy. Kiedy lizalen jej cipke była perwersyjna i wręcz krzyczała ze nie może się doczekać dużych kutasów w jej cipce.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mówiąc to dostała dużego orgazmu.. Już po zeszła ze mnie, poszła pod prysznic się przemyć, kiedy wyszła dołożyła tylko majtki jak sama powiedziała, żeby nie mieli za łatwo i poszliśmy na dół spotkać się z nimi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wsiadaliśmy do winy jeszcze raz się spytała czy tego chce i że w każdym momencie możemy to przerwać. Pocałowałem ją mocno i powiedziałem, że chcę żeby była szczęśliwa, że tak. Jej oczy się zaświeciły, powiedziała, że mnie kocha i jeszcze raz pocałowała. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy zeszliśmy, chłopaki już czekali na dole. Żona przywitała się z nimi dyskretnie buziakami w policzek, ja podałem im rękę. Stwierdziliśmy, że pójdziemy sobie na małe disco żeby rozluźnić atmosferę. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mieliśmy zarezerwowany stolik, wypilismy parę drinków na rozluźnienie, chłopaki w tańcu dosyć rozgrzali żonę. Tańczyli z nią na przemian a potem wspólnie, był to taniec bardzo erotyczny. Z macaniem i dużą ilością podtekstów w trakcie. W pewnym momencie żona podeszła, szepnęła mi na ucho, że nie ma na co czekać i poszliśmy do pokoju. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W windzie całowała się na przemian z nimi dwoma. Kiedy weszliśmy do pokoju rzucli ją na łóżko, ona sama zaproponowała im wspólny prysznic po tańcu. Jednak najpierw poszła ona, kiedy wyszła zmieniła strój, miała na sobie kabaretki, stanik odsłaniający cycki i majtki z rozcięciem. Podeszła do mnie na początku dała mi soczystego buziaka, położyła się na łóżku, rozłożyła nogi i kazała im iść się umyć bo na nich czeka. Kiedy byli w łazience, kazała mi podejść i Wylizać jej cipke, powiedziała kochanie włóż go na chwilkę żebym się troszkę rozciągnęła, kiedy byłem w niej, chłopaki wyszli, a ona kazała mi wyjść z cipki. Spojrzała na nich, stwierdziła że są mega duże, kazała podejść do siebie. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...