Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda na Zanzibarze..

Rekomendowane odpowiedzi

Zapytałem czy chce mnie i kogoś obcego i stwierdziła że 2 obcych i żebym ja patrzył, bawiąc się cały czas moim kutasem. Spuściłem się chwilę po tym. Sama stwierdziła że też tego chce. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bzykalismy się całą noc. W trakcie zabrała swoje 2 zabawki i przykleiła do drzwi w łazience i zaczęła sama bzykać dilda w tylek i w cipke kiedy ja byłem na  łóżku. Zacząłem walić konia, ona tylko Spojrzał na mnie i zapytała czy mnie to kręci. Skinolem tylko głową 

Zapytała czy chcę być prawdziwym Rogaczem pojękując, jak to powiedziała, nie wytrzymałem i spuściłem się na podłogę. Ona zos tylko uśmiechneła i za chwilę sama doszła. Potem się do mnie przytuliła i stwierdziła że ma odpowiedź na swoje pytanie, bawiąc się moim chujem... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Następnego dnia na początku nie poruszaliśmy tego tamatu. Jednak widziałem, że sama była bardziej otwarta i że bardziej eksponowała swoją kobiecość. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy szykowaliśmy się do śniadania, ubrała się mega seksownie, założyła mini bez majtek co było dla mnie szokiem i stanik z mikro bikini, który zakrywał tylko jej sutki... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy to zobaczyłem mój kutas mega był gotowy. Zapytałem czy coś się zmieniło. Sama stwierdziła, że wczorajsza rozmowa ją odmieniła.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytała czy nie jest zbyt wulgarną, stwierdziłem że nie i że jest mega seksowna. Wtedy podeszła do mnie, ściągnęła mi spodnie z majtkami, zabrała mojego kutasa do ręki i tylko zbliżała do buzi nie biorąc go... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

I tylko pytała : chcesz tego, chcesz żeby ktoś mnie wyjebał itd. Prowadząc monolog i bawiąc się moim kutasem spuściłem się... Ona. Ie przerywając, stwierdziła że ma potwierdzenie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy jedliśmy śniadanie zapytała jeszcze raz o moją decyzję. Stwierdziła, że dzisiaj spełni naszą fantazje... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Niedaleko naszego hotelu znajdowała się plaża nudystów. Moja żona zawsze była przeciwna tego typu praktykom, jednak teraz widziałem, że mega się otworzyła.. Sama zaproponowała żebyśmy się na nią udali po śniadaniu. Kiedy weszliśmy do pokoju, pokazała mi co kupiła. Było to mikro bikini zakrywające tylko sutki i sama cipke. Byłem wniebowzięty. Kutas mega mi stał jak ją tak zobaczyłem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...