Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda na Zanzibarze..

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy przylecieliśmy na miejsce na lotnisku powitało nas mega uderzenie gorąca. Wsiedliśmy do autobusu, który zawiózł nas do naszego hotelu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy się rozpakowaliśmy żona zapytała czy na prawdę chciałbym żeby to z kimś zrobiła. Byłem w szoku ponieważ zawsze unikała takiej rozmowy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytałem czemu teraz o to pyta. Stwierdziła, że teraz jak jesteśmy sami jest w stanie to z kimś zrobić. Jedyny warunek że będzie to ktoś obcy oraz przy mnie. Stwierdziła, że mega podobały się jej nasze zabawy i chciała by sprowac z prawdziwym kutasem. Byłem mega. Zmieszany, kiedy to zauważyła, przytuliła mnir o przeprosiła. Powiedziała, że myślała że go moja fantazja i nie myślała że tak zarwguje. Przytulilem ją mocno. Powiedziałem że nie ma za co przepraszać. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała, że myślała że te zabawy z dildami to wstęp do zabawy i że myślała że mnie to kręci. Sama stwierdziła, że z czasem się zaczela nakręcac, d twierdzac po mnie stwierdziła, że to ja jestem najważniejszy. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Złapałem ją za głowę, mocno pocałowałem, spojrzałem w oczy i powiedział że mam mega fantazje żeby inny facet albo 2 zerznelo ją na moich oczach. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Byla mega zmieszana i Zaskoczona ale jak to 2? Sam powiedziałem, że taka okazja może się nie powtórzyć i chcę żeby spełniła swoją fantazje. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Powiedziała, że chciała to samo zrobić dla mnie i że ja jej wystarczam jednak jak chce może to z kimś zrobić ale 1 factek. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zapytałem czy nie ma ochoty na 2 przystojnych facetów z dużymi kutasami jednoczenie wkładając jej palce w cipke... Mówiła o jednym jednak w trakcie stwierdziła, że chce poczuć 2 kutasu w sobie. Spojrzałem na nią, Ona na mnie i powiedziała, że kochanie go moja fantazja jednak jeden mi wystarczy.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...