Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Przygoda na Zanzibarze..

Rekomendowane odpowiedzi

Suoer fantazja... Neszcxe jak bys mógł pisać w jednym poście to bylo by super 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W końcu się odwarzylem i powiedziałem o moich fantazjach swojej żonie. Wysłuchała wszystkiego, porozmawialsmi dużo o tym jednak stwierdziła, że nie jest na to gotowa i to by zepsuło nasz związek. Jednak porozmawialiśmy, że wstrzymamy się z tym, że to za duży krok i będziemy zgłębiali naszą seksualności wspólnie, oraz nasze pragnienia i będziemy zawsze ze sobą szczery i mówili co nas kręci, co się podoba a co nie.. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zaczęliśmy się mocniej bzykać i sam zauważyłem jej większe podniecenie. Lubiala być mocno Dominowana i być bzykana jak suka. Jednak dalej nie miała orgazmow pochwowych. Próbowaliśmy wprowadzić do seksu ostrzejsze słowa widziałem że jej się spodobało, jednak dalej to nie było to. Po paru miesiącach spróbowaliśmy wpleść w nasz seks zazdrość i sam w trakcie mówiłem wyobraź sobie że bzyka Cię duży kutas, chcesz tego... Widziałem że jej się podobało coś takiego, jednak dalej nie dało zamierzonego efektu. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy jej pokazałem stwierdziła że chyba mnie pojebało, że nie zmieści się do jej cipki. Jednak kiedyś podczas wspólnego wieczoru bez dzieci z dużą ilością wina zdecydowaliśmy się wspólnie na użycie tej zabawki. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłożyłem ją do szklanej szafy i zaczęliśmy grę wstępna, podczas której kazałem jej obciagac sztucznego kutasa. W trakcie pytałem czy się jej podoba i nie wyjmując jego z buzi mówiła tylko yhy. Gdy brałem ja3od tyłu, a ona obciągała dildo, sama stwierdziła że zmiana i czas na jego wielkiego kolegę... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy go wkładała strasznie jęczała, jednak w końcu wbila jego całego w siebie i mocno ujezdzlala oobxiagajac mojego Kurasa. W pewnym momencie przyspieszyła, wyjęła mojego chuja z buzi i zaczęła walić mi konia mówiąc kurwa ale to jest zajebiste. Bawiła się moim kutasem coraz szybciej, jednoczenie szybko i mocno ujeżdżając dildo... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...