Skocz do zawartości
Montechris

Poniżenie rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 24.11.2021 o 08:31, MrsKlaudia&puppy pisze:

Co sądzicie? 

/pies

Wzór kobiety! Dbaj o nią jak o Boginię  bo lepszych nie ma :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fenomenalnie ekscytujące praktyki. Tylko czy są pary zainteresowane takim scenariuszem? ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 24.11.2021 o 08:31, MrsKlaudia&puppy pisze:

Co sądzicie? 

/pies

Co tu dużo gadać. Gratulujemy i zazdrościmy ☺️

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Żona kupiła mi największy rOmiar prezerwaty i kazał się skupić to będzie pasować

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 25.04.2022 o 19:37, jolakrzys pisze:

Żona kupiła mi największy rOmiar prezerwaty i kazał się skupić to będzie pasować

To są rozmiary w prezerwatywach? Muszę zapytać o S-ki bo mi ciągle spadają.

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym był chętny na takie zabawy, lecz moja żonka raczej nie bardzo. Chociaż  kto wie może kiedyś;) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żonka siedząca na dildo  40 cm które ledwo wystaje mówiąca twój mały jest dla mnie stworzony.Usmiechajaca się diabelsko

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 29.10.2023 o 09:16, jolakrzys pisze:

Moja żonka siedząca na dildo  40 cm które ledwo wystaje mówiąca twój mały jest dla mnie stworzony.Usmiechajaca się diabelsko

Mamy takiego gumowego przyjaciela ogromnego. Żona go uwielbia

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...