Skocz do zawartości
Montechris

Poniżenie rogacza

Rekomendowane odpowiedzi

od jakiegoś czasu mam ochotę zerżnąć hotkę wraz z jej mężem ,to znaczy bawiąc się z nią od czasu do czasu wołać go żeby mi dobrze obciągnął , razem z nią wyzywać go i pluć na niego , i wiele podobnych klimatów , a skończyłbym wyskakując z niej prosto w jego usta a ona by mu dociskała głowę aż by się krztusił. i tu mam pytanie ilu z was poddało by się takim zabiegom? czy jednak jest to zbyt ostre i cuckold widzicie bardziej tylko jako erotyczne chwile bez perwersji? 

• Lubię 19
  • Wow! 1
  • Przytulam 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jest to też jedna z moich fantazji (jako rogacz), chociaż nie wiem, czy kiedyś się spełni.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 9.08.2021 o 14:43, Montechris pisze:

od jakiegoś czasu mam ochotę zerżnąć hotkę wraz z jej mężem ,to znaczy bawiąc się z nią od czasu do czasu wołać go żeby mi dobrze obciągnął , razem z nią wyzywać go i pluć na niego , i wiele podobnych klimatów , a skończyłbym wyskakując z niej prosto w jego usta a ona by mu dociskała głowę aż by się krztusił. i tu mam pytanie ilu z was poddało by się takim zabiegom? czy jednak jest to zbyt ostre i cuckold widzicie bardziej tylko jako erotyczne chwile bez perwersji? 

Może poza pluciem, cała reszta zdecydowanie na tak  :D Piotr

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Też bym w to wchodził. Co prawda moja hotka jest jeszcze za mało hot żeby na to reflektowała, ale pomarzyć sobie mogę :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nowe doświadczenie, związane trochę z BDSM, trochę z Cuckold.

Zacznę od tego, że od prawie 2 tygodni mój penis jest zamknięty w klatce. Nie było żadnego orgazmu, spustu, nic. Przedwczoraj moja Pani postanowiła, że chce uprawiać ze mną sex. Jak się okazało, nie w taki sposób jak wszyscy moglibyśmy pomyśleć. Założyła strapona, kazała mi się wypiąć i zaczęła posuwać mnie analnie. Trzymała mnie na smyczy, posuwała i wyzywała od suk, śmiała się, że normalny facet nigdy by na to nie pozwolił, że zajmowałby się kobietą, zamiast dawać dupy, że z czasem wjedzie we mnie też prawdziwy kutas itp. Trochę to trwało aż uznała, że wystarczy. 

Jak już skończyła, a ja czułem jej penetrację niemal w klatce piersiowej, powiedziała że chciałaby osiągnąć orgazm i mam Jej pomóc. Najpierw wyłącznie palcami, następnie pozwoliła także ustami. Niestety, nie było widać u Niej zbyt wielkiego podniecenia sytuacją. W pewnym momencie uznała, że nie potrafię już Jej podniecić i musi mi pomóc. Wzięła telefon i włączyła filmiki z ostatniego spotkania z Kochankiem. Pytała się czy ładnie, czy Kochanek ma ładny sprzęt, zachwycała się i faktycznie zaczęła się mocno podniecać. Kazała mi patrzeć na film i jednocześnie zajmować się Nią. Doszła. Bardzo intensywnie.

Po wszystkim zaczęła ugniatać stopą, kopać mojego penisa zamkniętego w klatce i pytać, czy to się jeszcze kiedykolwiek do czegoś przyda. Zaczęła mówić, że coraz bardziej dostrzega różnicę między rogaczami-samcami beta i prawdziwymi samcami alpha. 

Mega doznanie. Mnóstwo emocji. Mnóstwo mojego podniecenia (w ramach możliwości klatki :D). Niby bywały już u nas podobne zachowania, ale tym razem jakoś tak wszystko intensywnie zagrało, zadziałało.

Co sądzicie? 

/pies

• Lubię 22

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...