Skocz do zawartości
volvita

Żona zostaje na noc z kochankiem

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 8.08.2021 o 08:33, Cuckoldovi pisze:

Mam i to dużo. Wieczorem Hotka liczyła ile miała kochanków "po mnie" I wyszło jej 25. Powiedziała, że za każdego dodaje mi sekundę dłużej pieszczot kutasa, więc mam interes w tym żeby było ich więcej.

Normalnie oszalałem na Waszym punkcie :):)

Jak Cię/Was czytam to kutas mi tak mocno stoi że obawiam sie o szybki wytrysk. Musze się powstrzymywać. W myślach sobie wyobrażam Was jak sie zachowujecie, jakie są Wasze codzienne zachowania, jak Cię Twoja Pani tresuje, jak wykorzystuje, jak się męczysz a Ona się pysznie bawi.

Bajka! Jesteście REWELACYJNI i CUDOWNI!

Pozdrowienia dla Pani, chciałbym żeby się mną tak zajęła jak postępuje z Tobą... marzenia

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.08.2021 o 23:27, Coma pisze:

Zaintrygowałeś mnie @Wichuratą teorią. Chętnie zgłębiłbym tę kwestię także teoretycznie ? Czy masz na podorędziu jakiś odnośnik do literatury na ten temat? 

Co prawda nie do mnie pytanie, ale odpowiem :P

Jakby poszukać szerzej to fajnie temat opisuje Kundera - "Nieznośna lekkość bytu".

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Na 4-5 godzin . Ale było też pojedyncze na całą noc. Teraz jest propozycją wspólnego wyjazdu żony z kochankiem na weekend 

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Moja żona spędza u kochanka nie tyle noc co weekendy. Dzieli nas a właściwie Ich 170 km. Nie ma nic lepszego jak wywózka dzieci na weekend do moich rodziców i obserwowanie jak moja kobieta szykuje się do wyjazdu . Te częste telefony w czasie drogi, potwierdzenie bezpiecznego dotarcia na miejsce a potem ... cisza w telefonie aż do niedzielnego przedpołudnia. Wiem, że wspólnie idą na sobotnie zakupy, do kina , kolację a potem od godziny 20 moja głowa eksploduje myślami co robią, jak to robią , gdzie i który raz ... Życie jest piękne ...

• Lubię 16
  • Wow! 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

(on) bardzo lubie jak Zona umawia sie na cala noc z kochankiem - ona wraca po takiej nocy taka piekna i szczesliwa... uwielbiam te chwile, jak Zona sie szykuje na takie spotkanie, a szczegolnie tez, jak wraca po takiej nocy. Wyobrazamy sobie tez spotkania i wyjazdy na weekendy - na razie do tego brakuje nam bliskiego zaufanego przyjaciela - ale moze to tylko kwestia czasu. Moge sobie wyobrazyc aby para kochanków sam sobie wszystko uzgodnila, abym ja jako maz o takim wyjezdzie zostal tylko poinformowany, abym musial czegos takiego zaakceptowac i ich przy tym wspierac.

• Lubię 9
  • Przytulam 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie cała noc to za długo, za bardzo lubię jej powroty, rozgrzanej, zadowolonej i spragnionej mojego dotyku.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

To musiałby być ktoś zaufany, taki przyjaciel rodziny i stały kochanek. Nie ukrywam, że jednak wolałbym być razem z żoną na takich wypadach ale jako rogacz mam nie za wiele do powiedzenia w tej sprawie ?

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja po wszystkim chciałbym usłyszeć relacje z ust bulla 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...