Skocz do zawartości
Blord

Matka i córka razem w klimacie

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałem sie z wami podzielić przemyśleniem. Mam nadzieje ze tutaj mozna się dzielić takimi myślami bez oceniania przez rozmówców. 

Mianowicie spotkałem się z ciekawym tematem, Matka w wieku po czterdziestce ( wciąż bardzo atrakcyjna ) i córka krótko po dwudziestce jako dwie suki jednego mastera. Starsza ma fetysz związany z porównywaniem do córki i słownymi grami związanymi z sexem w odniesieniu do niej i córki. Córka z kolei jest nastawiona na przeżywanie czegoś nowego ostrego, wulgarnego i ją to wciąga. Obie dobrze się czują słurząc i oddając siebie masterowi. Matka np lubi lerzes na dole w pozycji 69 z curką w czasie kiedy curka jest brana przez pana od tyłu i kiedy on skończy przyjąć do ust jedo nasienie z wprost z niej.  

Zastanawiam się po pierwsze czy jest to rzadka sytuacja czy ktoś się już z czymś podobnym spotkał, i zastanawiam się nad tym czy ktoś z was kochanków przeżył taka relację? 

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Blord pisze:

Zastanawiam się po pierwsze czy jest to rzadka sytuacja czy ktoś się już z czymś podobnym spotkał

Myślę że jest to sytuacja dosyć popularna w fantazjach a bardzo rzadka w życiu ;)

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 1.08.2021 o 09:06, Wichura pisze:

Myślę że jest to sytuacja dosyć popularna w fantazjach a bardzo rzadka w życiu ;)

Skoro to takie popularne w fantazjach to zapraszam wszystkich do wydarzenia które organizuję dla tych dwóch dziewczyn, więcej szczegółów w ogłoszeniach z wojewóctwa Podkarpackiego :) 

• Lubię 2
  • Wow! 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 5.08.2021 o 19:04, Blord pisze:

Skoro to takie popularne w fantazjach to zapraszam wszystkich do wydarzenia które organizuję dla tych dwóch dziewczyn, więcej szczegółów w ogłoszeniach z wojewóctwa Podkarpackiego :) 

Bardzo ciekawa jestem czy udało się zorganizować to wydarzenie?

Prawie 8 miesięcy, to nie tak mało czasu na zebranie i zgranie odpowiednich ludzi. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Macie rację, fantazja nieziemska, Realność znikoma. Nie mamy info czy udało się kogoś znaleźć realnie, to fantazja na granicy prawa. Dwa, powstaje pytanie czy to nie komercja, zaś trzeci pytajnik, który mocno mnie intryguje, czy to nie szantaż lub coś w tym stylu.
Staramy się na tym portalu być wiarygodni i w "siebie warci" - czyli zaufanie, dyskrecja, higiena, emocje. Więc celem zachęcenia, można powiedzieć coś więcej o sytuacji, samych osobach itp. Układ, relacje, emocje - ciekawe, mocne. Ale w głowie pozostaje świadomość "parzy"

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jak na razie byłem jedynie w sytuacji dwóch sióstr o dużej różnicy wieku 23 i 37. Ekscytujące.

• Lubię 1
  • Wow! 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...