Skocz do zawartości
Rogaty

Natrętne myśli

Rekomendowane odpowiedzi

Mam pytanie, jestem na wyjeździe służbowym. Moim problemem jest natr~ctwo myśli związanych z cuckold. W domu też miewam fantazje i jakieś myśli z tym związane, ale kiedy wyjeżdżam to nasila się to do tego stopnia że utrudnia mi momentami funkcjonowanie. Cały czas w mojej głowie krążą różne scenariusze i myśli o tym co moja hotka mogłaby robić gdy mnie nie ma. Zamiast koncentrować się na pracy myślę o tym i w spodniach panuje armagedon... Ma ktoś podobnie? Zastanawia mnie czy tylko ja mam taką przypadłość czy to poprostu normalne u rogaczy

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Temat tego co dla kogo jest „normalne” bywa, hmm, uporczywie powracający. Każdy jara sie tym co go tam jara. W różnym stopniu, zależnie od charakteru, pory dnia, wychowania, sytuacji (poza)małżeńskiej czy fazy księżyca. Podobnie mają też i rogacze. Masturbują się myślami co-by-ona-tam-zrobiła-gdyby, choć częściej jest to bardziej co-ja-bym-chciał-żeby-ona-wtedy-robiła. I czasami, wyobraź sobie, nie mogą przez to nawet skupić się na pracy. Tak jak surferzy, gdy za oknem biura powieje piękny wiater. Rogi do góry - jesteś normalny.

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mądrze napisał @Mr.K ja jednak postawię tezę, że jeśli jest to natręctwo bardzo utrudniające funkcjonowanie codzienne to warto przemyśleć wizytę u specjalisty (psycholog/seksuolog) albowiem tego typu wizyty są na prawdę bardzo pomocne i mogą pomóc ustawić sobie w głowie wiele spraw, a bez sensu eskalować w swojej głowie natręctwa bo to może prowadzić do różnych nerwic i innych problemów.

• Lubię 1
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Dreamer pisze:

jeśli jest to natręctwo bardzo utrudniające funkcjonowanie codzienne to warto przemyśleć wizytę u specjalisty

Oczywiście masz rację. Kolega Rogaty użył tu słowa "czasami", tak jak w zdaniu "czasami mam taką ochotę na jedną lampkę wina, że hej".

Gdy zjawisko jakiegokolwiek natręctwa (tu wyjątkowo nie o winie) eskaluje do takiego poziomu, że notorycznie zawala się obowiązki to wizyta u specjalisty jest nieunikniona.

Choć czasem musi ją zainicjować bliska osoba z zewnątrz gdyż sam zainteresowany(a) przeważnie próbuje bagatelizować zjawisko twierdząc, że na pewno sobie sam z tym poradzi. Ale to już osobna historia.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...