Skocz do zawartości
ThisIsHusband

Happy Mąż swojej żony

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć Wszystkim

Chciałbym przywitać się z tutejszą społecznością w imieniu swoim oraz swojej małżonki, która potencjalnie zbliża się do założenia własnego konta tutaj. Krótko o nas:

On: 35 lat, 11 lat w super małżeńśtwie, ale tak się składa że od dawna bardzo na mnie działało gdy moja atrakcyjna małżonka (o tak!)  przyciągała wzrok innych Panów lub gdy inni Panowie jej schlebiali...jednak przez jakiś czas będąc nieświadomym WTF, myślałem że to moje "zboczenie", przeczytałem trochę lektury nt. temat, ale większość artykułów opisujących klimat cuckold powodowało jeszcze większe podniecenie

Ona: w tym zamym wieku, i w tym samym małżeństwie, kiedyś skryta i nieśmiała, ale ostatnich kilka lat pokazało nam że wcale tak nie jest, i odkrywa swoją seksualność w dość zaskakujących momentach naszego pożycia a ja się z tego baaaaaardzo cieszę (np. całkiem niedawno, bo dobrych kilku latach przekonaliśmy się o tym że potrafi dość obficie...zmoczyć łóżko/squirt ;> )

My: odbyliśmy w ostatnich kilku dniach otwartą rozmowę o tym co nas podnieca, całkiem przypadkowo okazało się że bardzo ją podnieca gdy ja zaczynam się bez jej wiedzy/pomocy masturbować...ciężko jej to wytrzymać i od słowa do słowa okazało się że moja fantazja cuckold, w wersji soft/flirt też na nią działa, i jak każda (chyba) kobieta, wykazuje się czasem lekką próżnością gdy obcy faceci zawieszą na niej oko, więc mam nadzieję, iż przy pomocy Panów i Pań z tego portalu, wydobędziemy z siebie to co tam jeszcze ukryte w nas jest

• Lubię 11

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy na forum, w miejscu gdzie reazuja się nawet najsmielsze fantazje.

Bardzo fajne powitanie.

Czuję, że znajdziecie tu dokładnie to czego szukacie, a może nawet dużo więcej ?

Jesteście w idealnym wieku i macie idealne nastawieniem, więc przed Wami fajny czas, korzystajcie. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajne powitanie i na pierwszy rzut oka niezły "punkt wyjściowy" ;) Koniecznie namów żonę na założenie własnego konta, czytajcie, przeglądajcie, poszerzajcie horyzonty i dajcie się sami poznać w dyskusjach. Miłego

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

witajcie! Brzmi to wszystko jak świetne zgrane małżeństwo! Obyście poszerzali swoje horyzonty i dobrze się tu bawili :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 8.07.2021 o 16:57, ThisIsHusband pisze:

Cześć Wszystkim

Cześć Wam ;)
Bawcie się dobrze :D
Powodzenia :oki: 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Trafiliście na najlepsze forum tematyczne w tej części galaktyki ?

Witam serdecznie nowych forumowiczów i życzę udanej eksploracji forumowych zasobów.

Jesteście w "kwiecie" wieku, korzystacie, bawcie się, kochajcie i szanujcie się, a odkryjecie to co w Was ukryte dla obopólnej przyjemności ?

Jak się trochę rozkręcicie to gorąco polecam zlot, najbliższy w Poznaniu, realni i fajni ludzie - sprawdzone ?.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...