Skocz do zawartości
lukesman

Czy to w ogóle dla mnie?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Pytanie raczej kieruję do osób/par które już przebrnęły przez okres początkowy i mogą z szerszej perspektywy ocenić swoje początki w temacie cuckold. Od dłuższego czasu mam niesamowite fantazje na temat tego aby zobaczyć moją narzeczoną w "akcji" z innym facetem. To jest obecnie chyba najmocniej pobudzający mnie bodziec jeśli chodzi o sprawy sexu...ale. Te wszystkie fantazje są mega silne tylko do momentu osiągnięcia orgazmu. Potem wraca coś jakby otrzeźwienie i nie jestem w stanie zrozumieć jak mogłem o czymś takim fantazjować. No i wydaje mi się że w temacie cuckold jest coś co można nazwać "uległością wobec innego faceta". To jest dla mnie nie do przyjęcia. Ego mi nie pozwala :P. Myślałem o odwróceniu ról i przyjęciu roli "bulla". Tu jest o tyle lepiej że nie czułbym skrupułów i zwątpienia ani przed ani po. Zdominowanie jakiejś mężatki przy jej facecie? A czemu nie. No ale nie ciągnie mnie to aż tak jak ten pierwszy scenariusz. Zastanawiam się czy to nie jest po prostu jakaś moja mała "perwersja". Coś co powinno zostać jednak w sferze fantazji. Boję się że krok w kierunku urealnienia tej fantazji rozwali wszystko w drobny mak... . Miał ktoś może podobnie?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, lukesman pisze:

Te wszystkie fantazje są mega silne tylko do momentu osiągnięcia orgazmu

To akurat normalne i wynika z fizjonomii

wydaje mi się że w temacie cuckold jest coś co można nazwać "uległością wobec innego faceta".

Masz 100% racji - wydaje Ci się. Są paru które od lat żyją nawet w związkach Cuckold Ultimate i rogacz z kochankiem zony nie miał żadnego kontaktu nie mówiąc już o jakiejkolwiek uległości.

Coś co powinno zostać jednak w sferze fantazji. Boję się że krok w kierunku urealnienia tej fantazji rozwali wszystko w drobny mak...

Jeżeli się tego boisz to nie rób tego kroku. Od Ciebie/Was zależy jak duży krok to będzie ale zróbcie go gdy oboje będziecie na niego gotowi

Ogólnie polecam szeroką lekturę forum. Szczególnie Historii Prawdziwych

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Hej @Wichura dzięki za odpowiedź. No ja na tym forum już siedzę od 2015 i śledzę sporo tematów (wiadomo nie wszystkie).

5 minut temu, Wichura pisze:

Są paru które od lat żyją nawet w związkach Cuckold Ultimate i z rogacz z kochankiem zony nie miał żadnego kontaktu nie mówiąc już o jakiejkolwiek uległości.

Nie do końca się dobrze wyraziłem. Nie chodzi mi o żaden kontakt fizyczny bo nawet mi to nie przeszło przez myśl. Bardziej o sam fakt pogodzenia się z faktem że ktoś posuwa Twoją kobietę ? czyli stłumienia tego naturalnego instynktu żeby mu wp...lić :D. (to by w ogóle był patent "słuchaj masz posuwać moją laskę ale jak zobaczysz że się spuszczam to szybko sp..laj :D).  Oczywiście z przymrużeniem oka to piszę ale jest w tym pewna doza prawdy ;).

9 minut temu, Wichura pisze:

Jeżeli się tego boisz to nie rób tego kroku. Od Ciebie/Was zależy jak duży krok to będzie ale zróbcie go gdy oboje będziecie na niego gotowi

Tak na razie to jest rada, której posłucham. Zbyt dużo jest "ale" żeby ryzykować. Choć mam przeczucie że moja kobieta ma w sobie drugą naturę wyuzdanej kotki więc... :P

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, lukesman pisze:

Bardziej o sam fakt pogodzenia się z faktem że ktoś posuwa Twoją kobietę ? czyli stłumienia tego naturalnego instynktu żeby mu wp...lić :D. (to by w ogóle był patent "słuchaj masz posuwać moją laskę ale jak zobaczysz że się spuszczam to szybko sp..laj :D).  Oczywiście z przymrużeniem oka to piszę ale jest w tym pewna doza prawdy ;).

Nie wiem czy to taki naturalny instynkt. Jego źródłem jest raczej kultura niż natura. Ja przynajmniej takiego nigdy nie miałem. Gdy ktoś moje kobiety obrazi, znieważy, zrani, zagrozi im, sprawi im przykrość, poniży (chyba, że tego w tym momencie chcą) to tak, ale gdy ktoś im daje fantastyczny seks? Nigdy nie miałem czegoś takiego i chyba wiele osób tutaj też nie

• Lubię 3
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rozumiem Twój punkt widzenia. Ja bym był chyba po prostu "klasycznie" zazdrosny. Obawiam się że u mnie to wszystko jest jednak zbyt powierzchowne i chyba tak naprawdę ja (jako właściwy ja) tego nie chcę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, lukesman pisze:

Rozumiem Twój punkt widzenia. Ja bym był chyba po prostu "klasycznie" zazdrosny. Obawiam się że u mnie to wszystko jest jednak zbyt powierzchowne i chyba tak naprawdę ja (jako właściwy ja) tego nie chcę.

Odrobina zazdrości jest składową "zabaw" z zdradę kontrolowaną. Na pytanie czy w Twoim przypadku doda Ci to pikanterii czy Cię spali nikt jednak za Ciebie nie odpowie

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, odczuwałem to nie raz i faktycznie był taki "rush" wtedy ale ta druga "konserwatywna" strona jednak potem wraca silniej i jest ze mną na co dzień :). Pewnie pomyślisz sobie że kolejny przypadkowy kolo co nie ma zielonego pojęcia o czym mówi wrzuca temat nie przeczytawszy nawet pół posta. To nie tak. Ja od paru lat mniej lub bardziej intensywnie zgłębiam temat. Teraz po prostu przyszedł czas żeby albo to wprowadzać w czyn albo pogrzebać. Same fantazje już wyblakły i nie wystarczają. Choćby taka wymiana zdań z Tobą prowokuje mnie do głębszej rozkminy i rozważenie pewnych rzeczy raz jeszcze. Coś jak metoda gumowej kaczuszki :D. Także dzięki za odzew.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...