Skocz do zawartości
malzenstwo3330

Uczta dla naszych uszu- czyli podsluchiwanie pary podczas seksu.

Rekomendowane odpowiedzi

4 minuty temu, Robal pisze:

Obstawiam ze finał był na pieska... Po prostu symfonia!!! 

Tez obstawiam tę pozycje ? te dzwieki poklaskiwania pośladkow ?

On

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, bonnieclyde pisze:

Ostatnia przygoda:) Oczywiście polecam do końca, zatankowane do pełna.

Kapitalne - miód na uszy ?

ona

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Uwielbiam słychać kochającej się pary. Doznanie głosowe są bardzo silnie wtedy odbierane, wzmagane wyobraźnią... Kilka razy słyszałem sąsiadów nade mną, ostatnio nic u nich się nie dzieje lub dzieje bardzo cicho ;)

Moją rogatą fantazją jest podzielenie się Hotką i pozostawienie jej z kochankiem w pokoju, zamknięcie drzwi i nasłuchiwanie w pokoju. Wyobrażanie sobie po odgłosach co się dzieje, jaki to etap, aż do konkretnych odgłosów działań na łóżku, jęków Hotki, ehhh :)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dobry sex jest właśnie wtedy jak po wszystkim nawet sąsiedzi wychodzą na balkon zapalić. ???

• Lubię 2
  • Haha 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dla mnie momentem przełomowym było mimowolne podsłuchiwanie zza cienkiej ściany seksu mojej byłej żony z jej nowym partnerem. Wrażenie było tak niesamowite, że od tamtej pory ciągle o tym myślałem. Zrozumiałem wtedy, że pospolity seks bez tak emocjonujących urozmaiceń już nigdy nie będzie mnie zadowalać.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Rok temu, na kwaterze. Upały - wszyscy otwierają wieczorem okna. Z okna poniżej miłe dla ucha dźwięki, miała dwa razy orgazm.
Piękne przeżycie :) na koniec ciężkiego upalnego dnia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie zapomnę wyjazdu do Barcelony z moją wtedy jeszcze nie narzeczoną i 3 noce cudownych orgazmów hiszpanki zza ściany ☺️

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie to okrutnie kręci. 
I to jak bardzo. 
Wyłapywanie każdego najmniejszego dźwięku, szelestu erotycznego jest mega doznaniem. Wyobraźnia szaleje i rozporek ma wybuchnąć. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.06.2021 o 13:28, Vibracuckold pisze:

Ja bardzo lubię kiedy słyszę sąsiadów jak się pieprzą

Ja to mam chyba grzecznych sąsiadów albo mają sypialnię z innych stron bloku, bo nigdy nic nie słyszałem ?

No dobra raz się zdarzyło że słyszałem przez ścianę, a innym razem letnią porą przy otwartym oknie chyba pół osiedla słyszało. Niezłą symfonie wtedy zapuścili ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Był kiedyś temat mms od hotki czy jakoś tak. Kilka razy natknąłem się tam na same nagrania dźwiękowe, bardziej podniecające niż oglądanie igraszek.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...