Skocz do zawartości
malzenstwo3330

Uczta dla naszych uszu- czyli podsluchiwanie pary podczas seksu.

Rekomendowane odpowiedzi

bardzo fajny temat. Samemu zdarzało mi się nagrywać dyktafonem nasz seks z żoną. Fajnie się potem tego słucha :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miałem kiedyś pokój w wieżowcu nad starszą o kilka lat dziewczyną. Chłopaków sobie nie sprowadzała, ale gdy nie było rodziców, zdarzało się ją słyszeć. Przystawiałem wtedy ucho do rury biegnącej przez cały pion i czułem się prawie tak, jakbym był piętro niżej. Dziury były takie, że gdy popatrzyłem w dół, widziałem kawałek jej podłogi - takie budownictwo w PRL-u było?

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, creampie pisze:

takie budownictwo w PRL-u było?

10% błędu w budownictwie jest dopuszczalne ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Taki był nasz pierwszy raz 2m+k z Aneczką.   Kiedy już znaleźliśmy się w łóżku i zaczęliśmy wspólne pieszczoty nie mogła dię pozbyć skrępowanie i powiedziała do mnie (paniętam dikladnie) „nie nigę, wyjdź!” . Dalsze ok 3 godziny spędziłem w pokoiku obok sypialni. Zreszta bez ubrania no zostało tam a ja zmyłem się natychmiast. I słuchałem (i nie tylko;). Aneczka zwykle ze mną nie była głośna, ale wtedy po jakimś czasie to było cis niesamowitego.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

ze strony kochanka dźwięki też są fantastycznym doświadczeniem. myślę, że to jest taki aspekt erotyzmu, który wielu z nas umykał, a teraz ktos zauważył, że niesłusznie ( stąd ogromna popularnośc ASMR). 

Byłem z parą, która uznawała tylko taki sposób uczestnictwa rogacza. Szczerze mowiąc, poczatkowo zupełnie mnie to nie obchodziło, uznałem "ok, ich to kręci więc spoko", ale po czasie zauważyłem, że mi też się to podoba. Działa bardzo dobrze zwłaszcza w relacji dominacji hotki nad rogaczem, może ( chociaż nie musi ) być fantastycznym narzędziem do budowania podniecania na bezradności rogacza. 

Inna sprawa, to nagrania, które dostawałem od innej hotki - czasami sam dźwięk, czasami z dialogami, ale miałem moment, że działało to na mnie mocniej niż zdjęcia czy filmy wysyłane dla mnie, na dobrych słuchawkach było bardziej seksowne niż każda część ciała. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nagrałem jak się moja  Żona masturbuje … coś nieziemskiego jest w tym gdy słyszę jej delikatne jęki kiedy dochodzi …

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
33 minuty temu, Zakochana para pisze:

Ja nagrałem jak się moja  Żona masturbuje … coś nieziemskiego jest w tym gdy słyszę jej delikatne jęki kiedy dochodzi …

Zgadzam się w 100% :). Również posiadam takie nagranie

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Coś fantastycznego takie odgłosy nie tylko podczas zabaw z kochankiem ale też samej. 

Pamiętam jak dostałem od żonki filmik na którym sie zabawia sama... Poezja a dodatkowo odglosy jej przyjemności to coś co nakręca niesamowicie!!! 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
22 godziny temu, kubajakub pisze:

Zgadzam się w 100% :). Również posiadam takie nagranie

Cześć.. Może warto pochwalić się takim nagraniem??

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...