Skocz do zawartości
malzenstwo3330

Uczta dla naszych uszu- czyli podsluchiwanie pary podczas seksu.

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak Wy,ale oprócz podglądania, lubie też słuchać pary uprawiające seks. I nie chodzi tu o podklad z filmu, bo jest to sztuczne.

Chodzi o amatorskie nagrania audio, bardzo naturalne. Bardzo pobudza wyobraźnie.

I tu pytanie do wszystkich. Czy też lubicie takie odgłosy. Czy zdarza się Wam nagrywać takie miłe dla uszu dźwięki. 

Pozdrawiam 

On

• Lubię 13

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jakies nagrania audio nie jarają mnie, za to nakręca mnie zawsze jak sąsiedzi z piętra wyżej się zabawiają w nocy i słychać odgłosy rozkoszy sąsiadki... Później na klatce jak mnie widzi to jestem przekonany, ze ona wie, ze ja wieeeem... Jest nieśmiałe "- dzień dobry" i jej uciekające spojrzenie. 

Nawet gdy jestem zmęczony i przysypiam to gdy oni nie śpią - i ja spać nie mogę - wtedy trącam moją ukochaną i tez sie bawimy ?.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Heh

nade mną mieszka para nieco młodsza ode mnie. I prawdę mówiąc to nigdy nie slyszalem zadnych odglosów z góry no może oprocz odgłosu odkurzacza…

A przy takich upalach zarowno ja jak i oni spią przy otwartych oknach. Nie grzmocą się o ogóle?!

Zarazem przekonany jestem, że odgłosy dochodzące z mojego mieszkania sąsiedzi nie raz złyszeli.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Fajny temat... Niestety u mnienze względu na charakter zabudowy no podsłuchanie sąsiadów nie wchodzi w grę.. Chyba ze wyjdą na balkon albo ze szklanka przy ścianie ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdarzało się Ricie robić krótkie nagrania audio dla kochanka w czasie naszych zabaw i mamy wiele podobnych pomysłów. Sam osobiście lubię słyszeć np za ścianą w hotelu inną parę, szczególnie gdy sam znalazłem się tam w analogicznym celu. Nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś słyszał mnie. Czasem zastanawiamy się z Ritą ile słyszą nasi sąsiedzi - szczególnie gdy sprowadzamy do domu kochanka lub kochankę i też są to rozważania podbite przyjemnym podłechtaniem naszej niegrzeczności. Zdecydowanie więc odgłosy seksu nie są dla mnie obojętne i wydaje mi się, że w niektórych przypadkach takie "podsłuchiwanie" jest równie podniecające jak podglądanie.

Swoją drogą fajny temat ;) 

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Wichura pisze:

Zdarzało się Ricie robić krótkie nagrania audio dla kochanka w czasie naszych zabaw i mamy wiele podobnych pomysłów. Sam osobiście lubię słyszeć np za ścianą w hotelu inną parę, szczególnie gdy sam znalazłem się tam w analogicznym celu. Nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś słyszał mnie. Czasem zastanawiamy się z Ritą ile słyszą nasi sąsiedzi - szczególnie gdy sprowadzamy do domu kochanka lub kochankę i też są to rozważania podbite przyjemnym podłechtaniem naszej niegrzeczności. Zdecydowanie więc odgłosy seksu nie są dla mnie obojętne i wydaje mi się, że w niektórych przypadkach takie "podsłuchiwanie" jest równie podniecające jak podglądanie.

Swoją drogą fajny temat ;) 

Nic dodać, nic ująć. Bardzo lubię głośne kochanki i sam podczas seksu nie stronię od wydawania odgłosów oraz głosowych komunikatów. Pewnie z tego samego powodu lubię słuchać. Odgłosy seksu potrafią być stymulujące i to bardzo, zwłaszcza jeżeli dzieją się obok. Ja wtedy momentalnie czuję się zachęcony do działań w tym samym kierunku idących i dołączenia swojego głosu do "chóru". ;)

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, dr.Lecter pisze:

Heh

nade mną mieszka para nieco młodsza ode mnie. I prawdę mówiąc to nigdy nie slyszalem zadnych odglosów z góry no może oprocz odgłosu odkurzacza…

A przy takich upalach zarowno ja jak i oni spią przy otwartych oknach. Nie grzmocą się o ogóle?!

Zarazem przekonany jestem, że odgłosy dochodzące z mojego mieszkania sąsiedzi nie raz złyszeli.

Gdy się kochają włączają odkurzacz :)

• Lubię 1
  • Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, bonnieclyde pisze:

Z racji tego, że kochankowie mojej hotki są bardzo konserwatywni i nie zezwalają zgody na video, hotka nagrywa mi wlasnie audio. Przyznam ze jest to swietne, moge sie gdzies podzielic jesli beda chetni

:)

Koniecznie chce posluchac 

On

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 minut temu, bonnieclyde pisze:

Z racji tego, że kochankowie mojej hotki są bardzo konserwatywni i nie zezwalają zgody na video, hotka nagrywa mi wlasnie audio. Przyznam ze jest to swietne, moge sie gdzies podzielic jesli beda chetni

:)

Podziel się z nami :) 

Ja bardzo lubię kiedy słyszę sąsiadów jak się pieprzą, albo kiedy właśnie w hotelu słyszę inną zamawiającą się parę. Działa na mnie to jak afrodyzjak. Mam od razu ochotę zająć się moją żoną :) 

on

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Obstawiam ze finał był na pieska... Po prostu symfonia!!! 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...