Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Rogate Wesele :)

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedy usiadł zapytałem czy się czegoś nie napije i zrobiłem mu drinka. Kiedy podałem mu szklankę powiedziałem że wiem że flirtował z moją żoną i że wysyłał jej zdjęcia kutasa itd. Udałem zdenerwowanego. Powiedziałem żeby to udowodnił jak jest kozakiem i żeby ściągnął spodnie. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Przepraszał mnie, mówił że to nie potrzebne, że go poniosło itd. Krzyknolem na niego i kazałem ściągać spodnie... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ilona była ubrana w lateksową sukienkę, była bez majtek, miała czarne szpilki na koturnie i kabaretki. Jego mina była bezcenna. Spojrzała na niegoo i powiedział ile zrobi z tego co pisał... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie mógł skleić słów, przepraszał. Podeszła do niego i do mnie. Złapała nas za kutasy. Powiedziała kochanie będzie tak jak chciałeś, wsadziła mu język do gardła a potem klęknęła i wsadziła jego Kurasa do buzi... 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Teraz kochanie patrz, i zabrała jego Kurasa i zaczeła się nim bawić. Zaczęła go mocno trzepać patrząc się na mnie, gdy to robiła o zblizila do niego usta zapytała czy chce żebym go zabrała. Skinolem głową o wtedy zaczęła go obciągać... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...