Skocz do zawartości
qusiciel

Początkowe dylematy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam parę pytań które mnie nurtują. Będą pytania do pań i panów  . Jesteśmy parą: moją partnerkę kręci: jak to mówi lubi czuć się jak suka. Ale to uczucie a wraz z nim zwolnienie zahamowań następuje od pewnego stanu podniecenia. Mnie kręcą trójkąty, lubię patrzeć, kręci mnie podniecenie kobiety. 

Pytanie do Pań: pierwsze spotkanie- na początku pewnie skrępowanie, niepewność: czy lepiej czułyście się lub czułybyście się z zasłoniętymi oczami? Cała organizacja tematu jest po mojej stronie. Moja pani jest uległa więc muszę zorganizować temat i ją "dostarczyć" na zabawę.

Pytanie do Panów: wybór kochanka. Mieliście tak że w głowie wszystko na tak do momentu wyboru konkretnego faceta? I tu coś się zapala? Nie niepewność ale jakoś Wam nie pasował ten czy tamten. Wygląd czy coś? Jak to ogarnęliście? 

Pozdrawiam

Q.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Co do pierwszego pytania do Pań to nie znajdziesz jednej odpowiedzi i prawidłowości - jedne osoby wolałby tak a inne inaczej. Najlepiej zapytać żony.

Co do drugiego pytania to oczywiście, że takie sytuacje zdarzały się, zdarzają i będą zdarzać. Ja osobiście nie włączam do zabawy osób co do którym mam jakieś zastrzeżenia i coś mi u nich nie pasuje bo i niby czemu miałbym to robić.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...