Skocz do zawartości
Cuckoldplace

Fantazja mojego może rogacza :-)

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio w głowie mojego męża pojawiła się pewna fantazja, którą mnie zaskoczył

Otóż jeśli byśmy mieli stałego kochanka ( póki co nie ma żadnego ) to chciałby żebyśmy mu oddali kluczyk do pasa cnoty np na tydzień na początku. Póki co zakładaliśmy mu pas na kilka godzin jednego wieczoru raz na miesiąc . Mowi że ciekaw jest wrażeń i ochoty jaka by mu towarzyszyła, nadmienie tylko że chciałby to zrobić od razu po moich dniach nie dyspozycyjnych, gdzie ta przerwa już tydzien by była.

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Bardzo miły,pomysł,trzeba realizować i to jak najszybciej.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam taką fantazję, żeby mieć dwa klucze do klatki. Jeden dla hotki drugi dla kochanka. 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podobna fantazja kręci mi się po głowie ostatnimi czasy z tym, że okraszona zasadą, że żona współżyje tylko z kochankiem a mi, po zdjęciu pasa (gdy kochanek wyrazi na to zgodę), sprawia przyjemność ręką.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.05.2021 o 19:52, Nieśmiała#hotka pisze:

Ostatnio w głowie mojego męża pojawiła się pewna fantazja, którą mnie zaskoczył

Otóż jeśli byśmy mieli stałego kochanka ( póki co nie ma żadnego ) to chciałby żebyśmy mu oddali kluczyk do pasa cnoty np na tydzień na początku. Póki co zakładaliśmy mu pas na kilka godzin jednego wieczoru raz na miesiąc . Mowi że ciekaw jest wrażeń i ochoty jaka by mu towarzyszyła, nadmienie tylko że chciałby to zrobić od razu po moich dniach nie dyspozycyjnych, gdzie ta przerwa już tydzien by była.

Świetna fantazja ? Mam podobną z perspektywy dominującego kochanka. Ciekaw jestem emocji towarzyszących całej trójce w praktyce, gdy uprawiasz świetny seks z Hotką i masz równocześnie kontrolę nad tym, kiedy (ewentualnie) zrobi to z mężem. W moim przekonaniu powinna być to długa przerwa, ale jest to do ustalenia (On). 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.05.2021 o 20:06, Tomsen pisze:

Bardzo miły,pomysł,trzeba realizować i to jak najszybciej.

Może kiedyś będzie coś takiego zrealizowane ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 2.06.2021 o 19:33, forest pisze:

Ja mam taką fantazję, żeby mieć dwa klucze do klatki. Jeden dla hotki drugi dla kochanka. 

Jakbym u mnie został chociaż jeden kluczyk to raczej by mnie bardzo kusiło żeby go odpiąć ?

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 4.06.2021 o 11:28, uechtatch pisze:

Podobna fantazja kręci mi się po głowie ostatnimi czasy z tym, że okraszona zasadą, że żona współżyje tylko z kochankiem a mi, po zdjęciu pasa (gdy kochanek wyrazi na to zgodę), sprawia przyjemność ręką.

Musiał by mnie chyba kochanek przy pilnować żeby na samej robótce ręcznej się skończyło ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
11 godzin temu, KnAa96 pisze:

Świetna fantazja ? Mam podobną z perspektywy dominującego kochanka. Ciekaw jestem emocji towarzyszących całej trójce w praktyce, gdy uprawiasz świetny seks z Hotką i masz równocześnie kontrolę nad tym, kiedy (ewentualnie) zrobi to z mężem. W moim przekonaniu powinna być to długa przerwa, ale jest to do ustalenia (On). 

My też właśnie tych emocji jesteśmy ciekaw, a przede wszystkim mój mąż. Jeśli już taka decyzja kiedyś zapadnie to czas zamknięcia faktycznie jest do ustalenia. ?

W każdym razem mówi że bardzo go podnieca taka wizja układu z kochankiem ?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...