Skocz do zawartości
Jelonek87

Elektryczna obroża na penisa

Rekomendowane odpowiedzi

Już jakiś czas temu moja Pani wymyśliła, że będzie karac mnie, za pomocą elektrycznej obroży antyszczekowej dla psa, jednak zakładanej na penisa. Stosujemy już tą karę od jakiegoś czasu, jednak ostatnim razem zasłużyłem na mocne ukaranie i tak też sie stało. Problem w tym, że po tej karze Pani byla łaskawa wymasowac mi moje maleństwo, które jednak nie chciało "stanąć". Następnego dnia wszystko już było ok, ale zastanawiam się czy takim urządzeniem można spowodować, że już nigdy nie stanie, lub jakąś inną krzywdę? Jak myślicie? Szukałem już w internecie ale nic nie znalazłem, jedynie kilka filmików z udziałem takiej zabawki. Zdjęcie urządzenia w załączniku 

493705874532247413.jpg

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Myślę, że szukając informacji na ten temat nie powinieneś się skupiać na tym, że jest to obroża antyszczekowa tylko na danych technicznych urządzenia - jakie napięcie i natężenie prądu generuje. Następnie szukaj na grupach i wśród osób bawiących się elektrostymulacją w ramach bdsm. 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.05.2021 o 18:36, Jelonek87 pisze:

Już jakiś czas temu moja Pani wymyśliła, że będzie karac mnie, za pomocą elektrycznej obroży antyszczekowej dla psa, jednak zakładanej na penisa. Stosujemy już tą karę od jakiegoś czasu, jednak ostatnim razem zasłużyłem na mocne ukaranie i tak też sie stało. Problem w tym, że po tej karze Pani byla łaskawa wymasowac mi moje maleństwo, które jednak nie chciało "stanąć". Następnego dnia wszystko już było ok, ale zastanawiam się czy takim urządzeniem można spowodować, że już nigdy nie stanie, lub jakąś inną krzywdę? Jak myślicie? Szukałem już w internecie ale nic nie znalazłem, jedynie kilka filmików z udziałem takiej zabawki. Zdjęcie urządzenia w załączniku 

493705874532247413.jpg

Daj spokój, nie szukaj danych - eksperymentuj!!! Zawsze możesz opisywać swoje doświadczenia w tym zakresie, a nawet pokusić się o przeprowadzenie "badań" na ten temat. A później sympozja, konferencje, webinary... sława!

• Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.05.2021 o 18:36, Jelonek87 pisze:

Następnego dnia wszystko już było ok, ale zastanawiam się czy takim urządzeniem można spowodować, że już nigdy nie stanie, lub jakąś inną krzywdę?

Oprócz aspektu napięciowo-prądowego, o którym pisze @Wichura, jest jeszcze aspekt psychologiczno-fizjologiczny. Po dłuższym czasie noszenia tego na sobie, mając cały czas z tyłu głowy nieuchronność kary przez porażenie prądem, będziesz się w końcu bał wysikać, nie mówiąc już o wzwodzie. Coś jak fiut Pawłowa. Tylko odwrotnie.

• Lubię 7

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...