Skocz do zawartości
Gentleman_88

Brak chęci

Rekomendowane odpowiedzi

Już jak widzę nazwę olimp to wiem co o tym myśleć. Wszelkie suplementy sygnowane takimi markami jak olimp czy KFD to nabijanie ludzi w butelkę. Suplementy reklamują ludzie biorący na codzień sterydy i nie zajmujący się niczym innym oprócz trenowania i lansowania się w mediach społecznościowych. No ale efekt placebo też ma jakieś znaczenie ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 minut temu, Envy&Barmanka pisze:

Już jak widzę nazwę olimp to wiem co o tym myśleć. Wszelkie suplementy sygnowane takimi markami jak olimp czy KFD to nabijanie ludzi w butelkę. Suplementy reklamują ludzie biorący na codzień sterydy i nie zajmujący się niczym innym oprócz trenowania i lansowania się w mediach społecznościowych. No ale efekt placebo też ma jakieś znaczenie ;)

Tylko częściowo się zgodzę. Oczywiście reklamy kreatyny sygnowane kulturystami na srogiej bombie mogą wywołać jedynie uśmiech a część z tych produktów jak np wspomniane boostery zwyczajnie nie działają jednak nie wrzucałbym wszystkich produktów tych firm do jednego worka. Stosuję niektóre produkty zarówno Olimpu jak i KFD (nie mylić z SFD które oszukuje na składzie) i sobie je chwalę ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.09.2021 o 15:46, Wichura pisze:

Rodzaj środków które w teorii mają podbić poziom testosteronu w praktyce mają działanie znikome na poziomie placebo. Stosowane m.in. w sporcie. A raczej bardzo rzadko stosowane bo właściwa dieta czy styl życia dają kilkukrotnie lepsze efekty a jak ktoś potrzebuje więcej to bierze po prostu syntetyczny testosteron

https://olimpstore.pl/produkty/odzywki-i-suplementy/boostery-testosteronu?gclid=CjwKCAjwy7CKBhBMEiwA0Eb7apYKlhjdtQOasZu7y40NShWaaN6-CgNvPIMsmMe_LLNuY4dEmLlBvhoC0qkQAvD_BwE

Wichura ma rację to suplementy które praktycznie Ci nie pomogą najważniejsza jest dieta i sport szczególnie siłowy który naturalnie podnosi poziom testosteronu.Miałem chwilowe kłopoty takie jak właśnie Ty,brałem syntetyczny testosteron było super na chwilę on też ma działania niepożądane mógłbym o tym pisać w nieskończoność a pisaliśmy o tym na priv i napiszę Ci to jeszcze raz od długiego czasu nie biorę nic mocno trenuje i bardzo dobrze jem(mam dietę)i testosteron mam w wysokich widełkach naturalnie.Biorąc testosteron syntetyczny musisz mieć na uwadzę że zablokujesz oś przysadkę jądra i Twój organizm nie będzie go produkować i będziesz skazany na igłe dopóki nie zrobisz odblokowania (a uwierz przez jakiś czas nie jest to miłe)i w dodatku musisz pilnować jak bierzesz takie hormony jak estradiol,prolaktyna bo podając go podskakuje Ci estradiol który musisz korygować i pilnować też gęstości krwi bo Ci się będzie zagęszczać (HEMATOKRYT)bo mógłbyś dostać zakrzepu i zawału mówię jeśli miałbyś dużo ponad normę przez jakiś czas :(znam takich)więc dobrze się zastanów ingerując w hormony myślę że dość to wyjaśniłem a nie będę pisał tak o tym wszystkim więc zapraszam na Priv po raz kolejny Gentelman88 :)po 25 roku życia zaczyna się powoli obniżać szczególnie po 30 a po 40 to już nie jest wesoło oczywiście jest wiele zalet stosowania tego jeśli masz wskazania do hormonalnej terapii zastępczej gdzie wykorzystywane są tam bezpieczne dawki POZDRAWIAM :)

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...