Skocz do zawartości
Gentleman_88

Brak chęci

Rekomendowane odpowiedzi

A może zamiast się szprycować chemią sponsorując BigPharmę i będąc zależnym od głupiego blistra, który musisz mieć codziennie przy sobie, podjąć właściwy wysiłek diagnostyczny, by potem świadomie i skutecznie zwalczyć przyczyny poprzez zmianę czegoś w życiu. Leki usuwają objaw, ale nie leczą choroby. Lekarze i Bigpharma traktują takich "chorych" jako potencjalne źródło dochodu, a nie podmiot, z którego należy chorobę wygonić.

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Mogę zwrócić uwagę na problem wagowy który u mnie miał wpływ na libido - magiczna granica 92 kg, powyżej i spada mi chęć, natomiast jak udało mi się zbić poniżej to ochota wracała - u mnie to akurat miało sporo wspólnego z tłuszczem visceralnym który otula się wokół narządów w brzuchu i może blokować produkcję czy przepływ hormonów - każdy facet ma tutaj inaczej bo są też otyłe i starsze zboczki co "mogą" często. Ja bym zrobił wszystko żeby waga w takim przypadku wróciła do zdrowej normy i żeby móc wszelkie leki odstawić - leki na nadciśnienie to najgorsze g..o jakie może być

• Przytulam 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio zrobiłem sobie badania Testosteronu i Prolaktyny. Wszystko w normie, ale dalej męczył mnie brak chęci. Postanowiłem pójść na całość. 

Odstawiem silny lek na nadciśnienie i odstawiłem całkowicie cukier i kofeinę.

Biorę lek który miałem też na nadciśnienie ale w małej dawce. Dodatkowo biorę booster testorenu. 

Ciśnienie prawie w normie, a chęci, no brałbym jak leci ? choć ostatnio miałem kilka dni bez odczuwalnych chęci, i tu zastanawia mnie czy:

Było to spowodowane alkoholem i cola (bez cukru i kofeiny) ?

Czy że kilka dni odpuściłem booster ?

Teraz sytuacja wróciła do normy. Jestem napalony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.09.2021 o 04:58, Gentleman_88 pisze:

Ostatnio zrobiłem sobie badania Testosteronu i Prolaktyny. Wszystko w normie, ale dalej męczył mnie brak chęci. Postanowiłem pójść na całość. 

Odstawiem silny lek na nadciśnienie i odstawiłem całkowicie cukier i kofeinę.

Biorę lek który miałem też na nadciśnienie ale w małej dawce. Dodatkowo biorę booster testorenu. 

Ciśnienie prawie w normie, a chęci, no brałbym jak leci ? choć ostatnio miałem kilka dni bez odczuwalnych chęci, i tu zastanawia mnie czy:

Było to spowodowane alkoholem i cola (bez cukru i kofeiny) ?

Czy że kilka dni odpuściłem booster ?

Teraz sytuacja wróciła do normy. Jestem napalony.

To w końcu booster testosteronu odstawiłeś czy dodatkowo go bierzesz?

Poobserwuj siebie dłużej po to może być efekt placebo - wprowadziłeś zmiany dla tego możesz mieć takiego kopa.

Co jak ciśnienie ci wróci tzn. podskoczy? Nie wiem jak długo już bierzesz zmniejszona dawkę leku na nadciśnienie ale po odstawieniu przez pewien czas nadciśnienie będzie unormowane a potem lepiej je sobie kontroluj.

Tak z ciekawości ile ci wyszło tego testosteronu, jeżeli badałeś też to ile testosteronu wolnego i ile masz lat jeżeli to nie tajemnica.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 18.09.2021 o 14:50, APOLLO pisze:

To w końcu booster testosteronu odstawiłeś czy dodatkowo go bierzesz?

Poobserwuj siebie dłużej po to może być efekt placebo - wprowadziłeś zmiany dla tego możesz mieć takiego kopa.

Co jak ciśnienie ci wróci tzn. podskoczy? Nie wiem jak długo już bierzesz zmniejszona dawkę leku na nadciśnienie ale po odstawieniu przez pewien czas nadciśnienie będzie unormowane a potem lepiej je sobie kontroluj.

Tak z ciekawości ile ci wyszło tego testosteronu, jeżeli badałeś też to ile testosteronu wolnego i ile masz lat jeżeli to nie tajemnica.

Testosteron 4.220

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Booster testorenu biorę, po prostu przez kilka dni jakoś mi wyleciało z głowy i nie brałem. Ale już biorę.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

[Envy] Podepnę się do tematu: co to jest booster testosteronu?

A co do pytania autora: niestety stała partnerka przez naście lub dziesiąt lat, choćby była najwspanialsza, nie wzbudzi takiej samej reakcji organizmu jak ktoś nowy. Można zaklinać rzeczywistość, ale, chyba poza rozłąką, nie ma na to rady. Może nowe, wspólne fantazje mogą tu coś pomóc? Zrzucenie kilku zbędnych kilogramów też. U mnie bardzo ważnym czynnikiem jest np. stres.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 minut temu, Envy&Barmanka pisze:

[Envy] Podepnę się do tematu: co to jest booster testosteronu?

Rodzaj środków które w teorii mają podbić poziom testosteronu w praktyce mają działanie znikome na poziomie placebo. Stosowane m.in. w sporcie. A raczej bardzo rzadko stosowane bo właściwa dieta czy styl życia dają kilkukrotnie lepsze efekty a jak ktoś potrzebuje więcej to bierze po prostu syntetyczny testosteron

https://olimpstore.pl/produkty/odzywki-i-suplementy/boostery-testosteronu?gclid=CjwKCAjwy7CKBhBMEiwA0Eb7apYKlhjdtQOasZu7y40NShWaaN6-CgNvPIMsmMe_LLNuY4dEmLlBvhoC0qkQAvD_BwE

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...