Skocz do zawartości
Gentleman_88

Brak chęci

Rekomendowane odpowiedzi

6 minut temu, Janek12 pisze:

Parę możliwości:

1. Dużo siedzisz i ze względu na to nawala prostata. Powinieneś mieć więcej ruchu i możesz spróbować brać np. Prostamol Uno. Chyba urolog zajmuje się takimi rzeczami. Usg prostaty może by coś wyjaśniło. Możesz mieć powiększoną - jakiś stan zapalny, torbiele i wiele innych.

2. Negatywny wpływ braku chęci u kobiety. Mi kiedyś chęci też trochę osłabły ale jak jedna mnie nakręciła to prawie dwa miesiące chodziłem "non stop" podniecony. Idealnie trafiła w moje ówczesne upodobania.

3. Dużo pracy a co za tym idzie też stres.

1. Odpada, ostatnio robiłem badanie, wszystko ok. Cały dzień się ruszam.

2. Po części może tak być.

3. Zgadza się.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

"A czy masz się dla kogo starać?"... Od 15 lat mam dla kogo się starać i wciąż patrzę na niego z miłością, a jednak czasami mogę nie mieć chęci i po 2-3 dni albo wystarczy mi raz dziennie. 

Czy przy kochanku mogę 2-3x dziennie raz za razem? A pewnie, w końcu znamy się głównie od tej strony, spotykamy na krótko i jest to czas "wykradany rzeczywistości", niemal świąteczny. Gwarantuje, że takie warunki z własnym mężem spowodowałyby wzmożone chęci i napięcie oraz że z każdym na początku tak jest ;)

Więc nie szalalabym z tym "mam dla kogo". Kochankom i świeżym związkom jest łatwiej :)

Zanim dojdzie się do ducha, najpierw dobrze jest zweryfikować stan ciała. 

• Lubię 10
  • Dziękuję 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ach no i nie wiem jak inne panie, ja mam 34 lata i kiedyś mogłam cztery razy po dwa razy, osiem razy raz po raz...a teraz wolę raz, ale tak konkretnie, 1,5-2 godzinna, pieczołowicie planowana sesja po której mam w głowie dynamit, albo zabawa rozciągnięta na cały dzień, jak szybkie numerki na ilość. 

I tak, po takiej sesji jedyne czego chce, to zasnąć, więc ostatnio umawiam się na spotkania najchętniej na 16 jak na 20, żeby nie paść trupem A kiedyś pewnie jeszcze bym poszła na imprezę. Prawo wieku. 

• Lubię 12

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.05.2021 o 11:41, Dragonfly pisze:

Nie ma czegoś takiego jak "rodzinny problem z cholesterolem".

Specem w temacie nie jestem, ale w miarę wiarygodne "internety" twierdzą inaczej  https://www.mp.pl/pacjent/cholesterol/hipercholesterolemia/140975,hipercholesterolemia-rodzinna

Ad meritum do autora tematu. Przyczyny mogą być różne, od ściśle fizycznych (leki, kiepska dieta, zły tryb życia), po aspekty psychologiczne, które też są nie bez znaczenia. Może ogień z obecną partnerką trochę zgasł i ciało daje sygnały owego znużenia o którym piszesz. Zawsze warto analizować wszystkie przyczyny. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Grey79 dzięki za info. Do tej pory byłam pewna, że za "rodzinnym cholesterolem " stoi całkiem inna wada wrodzona. Człowiek uczy się całe życie 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cześć

A byłeś u Androloga, może Tobie pomóc to nie wstyd tam pójść. My Faceci wstydzimy się przyznać przed samym sobą i Kobieta, że coś Nas boli lub to nie te lata. 

Pozdrawiam Piotr 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A skąd ta presja, by musiało Ci się chcieć? Ze środka Ciebie, czy może aby sprostać wymaganiom innych i stereotypowi samca?

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 23.06.2021 o 16:49, Łysy pisze:

A skąd ta presja, by musiało Ci się chcieć? Ze środka Ciebie, czy może aby sprostać wymaganiom innych i stereotypowi samca?

Ze środka.

Czasem jest tak że jestem cały czas nakręcony, tylko nie wiem czy jest to spowodowane tym że mam czas i przeglądam portale dla dorosłych.

Partnerka już mnie tak jakoś nie kreci, tyle lat jesteśmy razem i pamiętam jak kiedyś był ogień. Jest starsza o 13 lat.

Ale z drugiej strony, mam niby chęć na młode ciało i gdy uda mi się umówić to też jakoś tak bez entuzjazmu.

Wiem że sporo winy jest w lekach na nadciśnienie, które obniżają libido.

Ale czy jest coś co to zmieni ? Jakaś osłona do tych leków ? 

Ciężko mi też to wszystko napisać.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Gentleman_88 pisze:

Wiem że sporo winy jest w lekach na nadciśnienie, które obniżają libido.

Leki na nadciśnienie są różne. Może spróbuj zastosować taki, który obniża jak najmniej.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
42 minuty temu, rog64 pisze:

Leki na nadciśnienie są różne. Może spróbuj zastosować taki, który obniża jak najmniej.

To też nie tak do końca jest, bo testowałem inne leki. Ten akurat mi pomaga na nadciśnienie, a jest podobno już bardzo złożony.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...