Skocz do zawartości
Gentleman_88

Brak chęci

Rekomendowane odpowiedzi

Hej. Mam 32 lata. 

Pamiętam czasy jak za młodu mogłem bawić się całą noc z kobietą, raz po raz. Na pstryknięcie palcem mi już stał. Miałem ochotę zawsze i wszędzie.

Nie mam problemów z wzwodem i z jego utrzymaniem.

W tej chwili już tak nie jest. Jeden numerek i już mi się nie chce.

Macie na to jakiś sposób ? Witaminy ? Dieta ? Może to kwestia leków które przyjmuje na nadciśnienie ?

Wiadomo lata lecą i być może to normalne.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Leki na nadciśnienie mogą mieć negatywny wpływ na potencję i libido. Spróbuj zmienić dietę tak, by móc odstawić leki lub zmniejszyć dawki. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gentleman_88 pisze:

Hej. Mam 32 lata. 

Pamiętam czasy jak za młodu mogłem bawić się całą noc z kobietą, raz po raz. Na pstryknięcie palcem mi już stał. Miałem ochotę zawsze i wszędzie.

Nie mam problemów z wzwodem i z jego utrzymaniem.

Macie na to jakiś sposób ? Witaminy ? Dieta ? Może to kwestia leków które przyjmuje na nadciśnienie ?

Wiadomo lata lecą i być może to normalne.

A moze po prostu skonsultuj się z lekarzem? 

To chyba najlepsza metoda. 

Bo ktoś Ci powie ze każdego dnia masz przez 30min patrzeć na słońce i "mojemu koledze" pomogło, uwierzysz?  

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 minuty temu, Ander pisze:

A moze po prostu skonsultuj się z lekarzem? 

To chyba najlepsza metoda. 

Bo ktoś Ci powie ze każdego dnia masz przez 30min patrzeć na słońce i "mojemu koledze" pomogło, uwierzysz?  

Konsultowałem, to też stwierdził że może to być wina leków.

A leków trochę biorę, na nadciśnienie, cholesterol i wątrobę.

• Zmieszany 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Gentleman_88 pisze:

A masz dla kogo się starać? Tzn. czy masz kogoś,  kto tak jak dawniej nieustająco Cię podnieca i budzi pożądanie? Czasem to po prostu brak takich zewnętrznych bodźców sprawia, że organizm nie ma powodu się "starać" (dowiedzione empirycznie)

• Lubię 10

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Gentleman_88 pisze:

A leków trochę biorę, na nadciśnienie, cholesterol i wątrobę.

W wieku 32 lat?

Weź się za zmianę diety, bo prawdopodobnie złe odżywienie i zły tryb życia są głównym powodem Twoich problemów.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
54 minuty temu, Dragonfly pisze:

W wieku 32 lat?

Weź się za zmianę diety, bo prawdopodobnie złe odżywienie i zły tryb życia są głównym powodem Twoich problemów.

I tak i nie. 

Cholesterol mam rodzinny. 

Dieta zmieniona.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, Coma pisze:

A masz dla kogo się starać? Tzn. czy masz kogoś,  kto tak jak dawniej nieustająco Cię podnieca i budzi pożądanie? Czasem to po prostu brak takich zewnętrznych bodźców sprawia, że organizm nie ma powodu się "starać" (dowiedzione empirycznie)

Ta sama kobieta z którą wcześniej patrzyliśmy się non stop.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 minut temu, Gentleman_88 pisze:

Cholesterol mam rodzinny.

Nie ma czegoś takiego jak "rodzinny problem z cholesterolem". Prawdopodobnie, to wynik jakichś genetycznych zaburzeń organizmu i trzeba je wykryć, by pod tym kątem ułożyć sobie zbilansowaną dietę. Podwyższony cholesterol, to tylko skutek tych zaburzeń.

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mam teraz zdecydowanie mniejsze chęci, niż 10-15 lat temu. I po wytrysku chce mi się spać, a nie dalej bawić. Więc jak dla mnie to normalne... :)

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...