Skocz do zawartości
Piekielna_parka

Jak to się zaczęło...

Rekomendowane odpowiedzi

Opowiem wam moją historie skąd się zaczela fascynacja cuckold. Zawsze byłem samcem alfa. Zawsze zabiegałem o kobiety i starałem się dbać żeby miały malsymalna przyjemność. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.

Poznałem Ige od razu się zakochaliśmy. Mimo jej wieku 18 lat. Miała straszną ochotę na seks i zawsze jej było mało. Podczas jednej z 18 na której byliśmy wspólnie były krzywe akcje gdzie ktoś ją podrywał była bitka itd. Kiedy się biłem zostawiłem ka9z moim przyjacielem który się miał nią opiekować. Kiedy wróciliśmy my do domu i zaczolem podczas gry wstępnej lizać jej cipke zdziwiłem się że jest taka słona. Jednak potem w nią wyszedłem i bawiliśmy źle do rama 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

W trakcie się rozpłakała o powiedziała że mnie zdradziła powiedziała że kiedy się biłem poszła z moim przyjacielem do łazienki i się z nim przespała i się spuścił w jej cipce... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego nie chciała żebym jej lizał cipke. Nie wiem czemu się strasznie się podniecilem, wszedłem w nią i się spuściłem. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Zdzwila się i zapytała podniecilo Cię to? Zapytałem skąd ta myśl. Powiedziała że byłem mega twardy i że to dziwne. Pocałowałem ją i rozmawialiśmy skąd ta zdrada itd. Sama. Stwierdziła że. Ma. Mniejszego Kurasa i że jej fantazja są 2 kutasy w cipce. Podczas cexu zawsze wkładałem jej dodatkowo palce w cipke. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Wspólnie stwierdziliśmy że pojedzie sama na wakacje do Hiszpanii ze swoją koleżanką jedyny warunek że będzie mi wysyłała filmy i będzie to nagrywala. Strasznie ją kochałem więc się zgodziłem... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Kiedy wyjechała przesyłała mi. Filmiki jak murzyni bawią się z nią i z koleżanką, albo koleżanka. Nagrywała kal 3 murzynów bawi się z nią i bzykaja ka razem w. Cipke, tylek i buzię... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Spełniła nasze fantazje, jednak związek się rozpadł. Sama stwierdziła, że potrzebuję czasu i chce się zabawić. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

.teraz jest mężatką ma cudownego męża z którym mają ten sam klimat. 

Poznałem Ige od razu się zakochaliśmy. Mimo jej wieku 18 lat. Miała straszną ochotę na seks i zawsze jej było mało. Podczas jednej z 18 na której byliśmy wspólnie były krzywe akcje gdzie ktoś ją podrywał była bitka itd. Kiedy się biłem zostawiłem ka9z moim przyjacielem który się miał nią opiekować. Kiedy wróciliśmy my do domu i zaczolem podczas gry wstępnej lizać jej cipke zdziwiłem się że jest taka słona. Jednak potem w nią wyszedłem i bawiliśmy źle do rama 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...