Skocz do zawartości
Zenek

Oszustwa, fałszywe ogłoszenia

Rekomendowane odpowiedzi

Póki demencja mnie nie dopadła, szerokim łukiem omijam tego typu pokusy.

Ale mnie irytują faceci podszywający się za pary lub kobiety po to by wciągnąć w rozmowę. Co robią wtedy przed monitorem? Mogę się tylko domyślać.

Powoli nauczyłem się szybko takich weryfikować. Mimo to dałem się raz wprowadzić w błąd. Tylko dlatego, że było to na portalu maxmodels.pl

Z pozoru wydawało się, że kobieta chce tylko zdjęć w klimacie bdsm. W czasie rozmowy o sesji wyczułem, że chciałaby czegoś więcej. Zachowałem się nieprofesjonalnie i z ciekawości zapytałem, czy chciałaby bym ją zdominował. Okazało się, że tak. No i była dłuższa rozmowa. Przy drugiej rozmowie domyśliłem się, że zostałem wprowadzony w błąd i rozmowa szybko się skończyła.

Najgorsze jest to, że podsyłają zdjęcia kobiet, które prawdopodobnie nie wiedzą o tym.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.05.2021 o 22:42, Zenek pisze:

Oczywiście myślę że to nie są żadne kobiety. To taki model biznesowy.

Ależ i kobiety w każdy sposób wyłudzają pieniądze. Mogłeś więc i na nie trafiać.

Poszukuję i na erotycznych portalach kobiet. Gdy tylko wyczuwam wzmiankę dotyczącą pieniędzy ucinam rozmowę.

Poza tym, powiem Wam, że ja, ta która na początku "znajomości" zawsze bardzo ostrożnie podchodzę do kont par i kobiet raz dałam się nabrać. Ale wtedy nie szukałam kobiety. I może dlatego wyciszyłam radar.

Koleś długi czas bardzo dobrze udawał kobietę. Zero jakiegokolwiek sygnału w mojej głowie. Aż raz, zanadto się wyluzował i popełnił błąd. Szybko go wyłapałam.

Potem znalazłam go na BDSM.pl i wiem, że do tej pory tam grasuje, ale już mało mnie to obchodzi, bo już tam nie bywam.

• Lubię 6

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, muur pisze:

Póki demencja mnie nie dopadła, szerokim łukiem omijam tego typu pokusy.

Ale mnie irytują faceci podszywający się za pary lub kobiety po to by wciągnąć w rozmowę. Co robią wtedy przed monitorem? Mogę się tylko domyślać.

Powoli nauczyłem się szybko takich weryfikować. Mimo to dałem się raz wprowadzić w błąd. Tylko dlatego, że było to na portalu maxmodels.pl

Z pozoru wydawało się, że kobieta chce tylko zdjęć w klimacie bdsm. W czasie rozmowy o sesji wyczułem, że chciałaby czegoś więcej. Zachowałem się nieprofesjonalnie i z ciekawości zapytałem, czy chciałaby bym ją zdominował. Okazało się, że tak. No i była dłuższa rozmowa. Przy drugiej rozmowie domyśliłem się, że zostałem wprowadzony w błąd i rozmowa szybko się skończyła.

Najgorsze jest to, że podsyłają zdjęcia kobiet, które prawdopodobnie nie wiedzą o tym.

Oj zdecydowanie na maxmodels jest dużo freaków i dziwnych ludzi. Nie jestem tam może bardzo aktywny ale wystarczy mieć tam swoje akty aby móc takie osoby spotkać. Co prawda akurat tam nie pisali do mnie faceci podszywający się pod kobiety ale tacy z różnymi dziwnymi lub niejasnymi motywacjami już tak. Po postu szybko ignoruje takie wiadomość blokując nadawców. Wyobrażam sobie jednak jaką masakrę na skrzynkach muszą mieć tam aktywne i atrakcyjne kobiety

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 godziny temu, Wichura pisze:

Wyobrażam sobie jednak jaką masakrę na skrzynkach muszą mieć tam aktywne i atrakcyjne kobiety

Na MM nie mam tragedii. Zwyczajnie ignoruje wiadomości od osób bez referencji (najczęściej) a profilom bez fot nieodpowiadam na small talk. Ale tak 80% wiadomości jest tematycznych.

Od siebie dodam, że czasem mnie na różnych portalach atakują profile "zboczonych kobiet" da się wyczuć, że to spermiarz ze szczurem w dłoni.  ^^

• Lubię 4
  • Haha 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
38 minut temu, MaryRose pisze:

da się wyczuć, że to spermiarz ze szczurem w dłoni.

Dzięki, oplułem kawą ekran :D Na wszystkich portalach można spotkać spermiarzy ze szczurem w dłoni, jedynym wykrywaczem jest (w kolejności zdarzeń) pierwsza selekcja, krótka wymiana zdań oraz intuicja. A wchodzenie na portale gdzie trzeba płacić za każdą wysłaną wiadomość, w odróżnieniu od płacenia np rocznego abonamentu za pełną wolność jak w ZKF, przypomina kuszenie się na mailowe oferty typu twój penis większy o 5cm po jednej tabletce. 

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.12.2021 o 12:22, Mr.K pisze:

przypomina kuszenie się na mailowe oferty typu twój penis większy o 5cm po jednej tabletce. 

Czyli po 2 nie powiększy się o 10...to moze ktoś odkupi 2 co mi zostały ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...