Skocz do zawartości
Zenek

Oszustwa, fałszywe ogłoszenia

Rekomendowane odpowiedzi

13 godzin temu, Wichura pisze:

To te wszystkie "gorące mamuśki z mojej okolicy chętne na kutasa" które piszą do mnie "Cześć kociaku" gdy tylko pojawię się na stronie nie są prawdziwe?

Nie wiem, ja znam tylko jedną osobiście :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
13 godzin temu, Wichura pisze:

To te wszystkie "gorące mamuśki z mojej okolicy chętne na kutasa" które piszą do mnie "Cześć kociaku"

Czy coś jest nie tak w „cześć kociaku”? powinnam pisać inaczej?

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 14.05.2021 o 15:39, Mr.K pisze:

Czasem nie tyle nabrać co nie czytać oferty ze zrozumieniem i okiełznanym testosteronem.

Podobno ostatnio klient serwisu A...gro skierował sprawę do sądu gdy zamówił piękny egzemplarz broni z epoki nie doczytwawszy, iż aukcja dotyczyła ZDJĘCIA tegoż muszkietu. 

Z dopiskiem od sprzedającego, który notabene zrobił go w ch... "proszę wiecej nie dać się nabrać i czytać ogłoszenie"

P. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nie trzeba się nawet starac, na Facebooku są faceci którzy w komentarzach do płatnej reklamy komplementują osobę z zdjęcia reklamowego. Z jednej strony jest to zabawne a z drugiej tragiczne i smutne. /Onn

comment_s0TLeYCtRSOtKtbGTUviBq8tY6D2kcrG.jpg

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Mr.K pisze:

Nie wiem, ja znam tylko jedną osobiście :)

15 godzin temu, maniurka pisze:

No i wszystko jasne

• Haha 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
57 minut temu, CiOni pisze:

Nie trzeba się nawet starac, na Facebooku są faceci którzy w komentarzach do płatnej reklamy komplementują osobę z zdjęcia reklamowego. Z jednej strony jest to zabawne a z drugiej tragiczne i smutne. /Onn

comment_s0TLeYCtRSOtKtbGTUviBq8tY6D2kcrG.jpg

Ostatni komentarz rozbraja system. Totalnie

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 16.05.2021 o 11:41, CiOni pisze:

Nie trzeba się nawet starac, na Facebooku są faceci którzy w komentarzach do płatnej reklamy komplementują osobę z zdjęcia reklamowego.

Myślę, że w skali "naiwnościomiary" porównać to można tylko do wiary w maila o treści: "Drogi przyjacielu, chcę ci przekazać darowiznę w wysokości 5 mln dolarów". Mimo tego na to drugie ludzie też się łapią... 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.05.2021 o 21:23, maniurka pisze:

Powinnaś pisać: "Cześć, Tygrysie"

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 13.05.2021 o 22:42, Zenek pisze:

Macie podobne doświadczenia?

Co o tym myślicie?

To jest plaga. Blokuję i nie wchodzę i przestałem korzystać z portali tego typu. Tylko fora mają sens bo tam wytwarza się swego rodzaju społeczność, admini czuwają nad porządkiem i nie ma miejsca na taki spam. Co jakiś czas z ciekawości zaglądam na bdsm.pl i osób realnych, uczciwych jest poniżej 1%. Szkoda tracić czas (nie wspominając o kasie ale jak ktoś złapał się na bota to niech ma nauczkę) na takie miejsca.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 15.05.2021 o 01:48, Sem. pisze:

Kto by to dziś pamiętał :D

Pamiętam ??

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...