Skocz do zawartości
Taka Parka

Nieposłuszny rogacz

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio mój rogacz stał się bardzo niegrzeczny i nieposłuszny.  Mimo okazanej przezemnie łaski, ściągnięcia klatki i pozwolenia na zrobienie sobie dobrze, rogacz nie chciał spowrotem klatki i nie wykonywał poleceń. 

W ramach ukarania chętnie poczytam waszych propozycji jaka kare zastosować ;)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ale już jest zamknięty? Czy dalej bryka na wolności? Jak widać wolność mu nie służy. W ramach przeprosin powinien całą noc spędzić na całowaniu pośladków pięknej Pani , pokuta musi być, niech zrozumie kto rządzi.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Jutro dzień wolny nie musi wcześnie wstawać do pracy. Musi zrozumieć. Who is on the top. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
7 minut temu, Kapłon pisze:

Ale już jest zamknięty? Czy dalej bryka na wolności? Jak widać wolność mu nie służy. W ramach przeprosin powinien całą noc spędzić na całowaniu pośladków pięknej Pani , pokuta musi być, niech zrozumie kto rządzi.

Właśnie sobie bryka na wolności. Chyba lubi być karany. Ostrzegałam , że jak nie zacznie być grzeczny to napisze na forum jaki jest nieposłuszny.  Więc się doigrał A teraz niech się wstydzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Najlepsza i jedyna skuteczna kara, to ignorancja.

Gdy się nie słucha i łamie Twoje nakazy, nie stosuje się do Twoich poleceń zacznij go ignorować. Zawieś klimatyczne relacje między Wami póki mu rozum nie wróci. To szybko zaowocuje.

• Lubię 5
  • Dziękuję 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, Dragonfly pisze:

Najlepsza i jedyna skuteczna kara, to ignorancja.

Gdy się nie słucha i łamie Twoje nakazy, nie stosuje się do Twoich poleceń zacznij go ignorować. Zawieś klimatyczne relacje między Wami póki mu rozum nie wróci. To szybko zaowocuje.

Taka kara to szczyt wyrafinowanego okrucieństwa

• Lubię 2
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Osobiście zacząłbym od określenia przyczyn jego nieposłuszeństwa bo te mogą być różne począwszy od zwykłego przekomarzania się po poważniejsze zgrzyty w oczekiwaniach i fundamentach układu/relacji

• Lubię 2
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Wichura Ty za miękki jesteś  Przy karze którą opisałam szybko sam zacznie temat i powie dlaczego się "zbiesił'. Potrzebuje z jakiegoś powodu atencji. Tyle, że prawdopodobnie oczekuje, iż Kobieta sama się domyśli o co chodzi.

• Lubię 4
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
17 minut temu, Dragonfly pisze:

@Wichura Ty za miękki jesteś  Przy karze którą opisałam szybko sam zacznie temat i powie dlaczego się "zbiesił'. Potrzebuje z jakiegoś powodu atencji. Tyle, że prawdopodobnie oczekuje, iż Kobieta sama się domyśli o co chodzi.

Akurat tutaj się mylisz, w żaden sposób nie po przez to działanie nie szukam żadnej atencji : ) ... Chcę mieć pewność czy chwilowe działania mojej drugiej połówki są działaniami które wychodzą od niej samej , czy są spowodowane moimi fantazjami o których rozmawiam otwarcie ;)

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Hootka95rogacz93 pisze:

Akurat tutaj się mylisz, w żaden sposób nie po przez to działanie nie szukam żadnej atencji

Wydaje mi się, że @Dragonfly chodziło o Twojego Rogacza ;)

Hidi

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...