Skocz do zawartości
Pani&uległy

Korek analny na codzień

Rekomendowane odpowiedzi

Co sądzicie o noszeniu korka analnego na codzień to pomysł mojej Pani korek oczywiście ma nosić uległy 

ktoś testował ? Polecacie jakieś ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A ja włożę kij w mrowisko :)

W dniu 30.04.2021 o 08:07, Pani&uległy pisze:

korek oczywiście ma nosić uległy 

Dlaczego to takie oczywiste? 

Nawet w układach Ultimate Cuckold Kobiety noszą koreczki analne. Jeśli seks analny sprawia im przyjemność, to w ten sposób potęgują sobie ją na co dzień, gdy "nie sypiają" z uległym.  Mam kuleczki gejszy, których też czasem używam analnie. 

Ja lubię małe koreczki analne. Bo to ma być dla mnie przyjemność. Poza tym nie polecam żadnych plastików, metali  i niczego ze świecidełkami. Ogólnie radzę unikać tych z okrągłymi końcówkami. Tego typu shit noszony godzinami podrażnia, a nawet kaleczy wrażliwą skórę brzegu odbytu oraz pośladków.

Polecam korki wykonane z silikonu medycznego.

Taki jak poniżej, to mój ulubiony. Mały, dyskretny. Mój ma ok 10 cm całkowitej długości i 3cm max średnicy.

Korek.jpg.90a54a4c52e4becb56de1f6566517b53.jpg

Mam też styczność z czymś w tym stylu, ale nie ja ich używam:

1554106017_Korek2.jpg.1fa00899c44607721a840d2d1a137548.jpgKorek1.thumb.jpg.971e9d199813abf86d5787daa6cc243e.jpgKorek3.thumb.jpg.2f105bf4356ff3ef9f9fc0d3ea8bf0a2.jpg594497777_Korek4.thumb.jpg.e586db7059524e1de2497bd2b845ef23.jpg

• Lubię 9
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 30.04.2021 o 08:07, Pani&uległy pisze:

noszeniu korka analnego na codzień

Ale co znaczy na co dzień? Cały dzień? 24/7? Z przerwą na defekację? Niby czemu to miałoby służyć? Poszerzeniu odbytnicy?
Doprecyzuj, co miałeś na myśli. 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Miało by służyć jako kara oraz przyzwyczajenie uległego że ma mieć coś w tyłku i rozciągnięciu jego otworka. Głównie cały dzień czyli aplikacja rano zaraz po porannej toalecie i wycięcie późnym wieczorem . Potem wiadomo dezynfekcja i od rana znów to samo, z biegiem czasu z większym sprzętem. ULEGŁY

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Pani&uległy to takie z silikonu medycznego będą idealne. Kształt i rozmiar już sobie sami do Waszych oczekiwań dopasujcie.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, Pani&uległy pisze:

Potem wiadomo dezynfekcja i od rana

Moje pytanie zawierało kwestię defekacji. Czy też dopiero wieczorem, jako element kary? :P

• Lubię 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Tutaj w grę już wchodzi moje zachowanie, względem którego Pani decyduje. Poza tym przed każdym jednorazowym zaaplikowaniem korka, wykonywana jest lewatywa . Uległy :) 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Pani&uległy pisze:

Poza tym przed każdym jednorazowym zaaplikowaniem korka, wykonywana jest lewatywa

Uważajcie z tymi zbyt częstymi lewatywami. 

Lula.

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
24 minuty temu, Sailor&Lula pisze:

Uważajcie z tymi zbyt częstymi lewatywami. 

Lula.

Dokładnie. @Lula ma 100% racji.

Lewatywy nie wolno robić zbyt często.  Im rzadziej tym lepiej. 

W sumie nie wiem po co przed założeniem korka robić lewatywę. Wystarczy zwykłe wypróżnienie. 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Praktykowaliśmy takie doświadczenia. Moja Pani ogólnie lubi klimaty analne w moim kierunku. Swego czasu miałem ustalone dni, w które muszę iść do pracy z korkiem. Zakładałem ok. 8:00 rano i wyjmowałem przy Pani po 16:00, czasem później. Pani chciała w ten sposób nieco mnie rozciągnąć przed penetracją straponem.

Odczucia? Ciekawe. Fizycznie jest ciężko, każdy ruch przypomina o korku, dziwne wrażenie, ale nie jest to też szczególnie nieprzyjemne. Psychicznie - na mnie działało bardzo. Czułem podniecenie, że w pewien sposób to taki symbol mojej zależności od Pani. Klatka na penisie. Korek w tyłku. Cały czas czułem na sobie i w sobie władzę mojej Pani. Ciekawe też jest to, że na zewnątrz nikt niczego nie jest świadomy. Odbywałem spotkania, rozmowy i nikt nie pomyślałby nawet, co w tej chwili na mnie jest :D 

/pies

• Lubię 10
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...