Skocz do zawartości
Hedonistyczny91

Ubiór Hot Wife na spotkaniu

Rekomendowane odpowiedzi

Teraz, Sailor&Lula pisze:

A po co wymyślać powód?

Lula.

Żeby było za co ukarać uległą?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 minutę temu, Matt2233 pisze:

Żeby było za co ukarać uległą?

A po co ją karać, jeśli jest grzeczna?

Lula.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie po co karać jeśli jest grzeczna. Taki bunt to byla by oznaka niegrzeczności uległej względem Pana i bylo by za co

• Zmieszany 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
29 minut temu, Sailor&Lula pisze:

A po co ją karać, jeśli jest grzeczna?

Profilaktyka :)

• Smutny 1
  • Haha 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

4 minuty temu, Janek12 pisze:

Profilaktyka :)

W końcu lepiej zapobiegać

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 11.05.2021 o 13:46, Sailor&Lula pisze:

...a ja bym przełknęła bez zająknięcia pomimo tego, co napisałam wcześniej.  ;)

Lula.

Ale wiesz, moja uległość jest wyłącznie w seksie (a i to nie zawsze, ofc.). Poza nim, nawet jeśli to rozmowa w klimatach, to nie ma uległości nawet odrobiny. Także ten... ;) trudna do wyczucia ze mnie "zawodniczka". ;) 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja nie wyobrażam sobie sytuacji, w której partner kategorycznie narzuca mi, co mam na siebie włożyć, ale jestem otwarta na pewne sugestie. ? Jednak tak naprawdę to u nas jest dość nietypowo, ponieważ @Perun jest biseksualny, więc najczęściej potencjalny kochanek jest wspólny, nawet jeśli momentami mój partner miałby nie uczestniczyć w zabawie. W związku z tym na randki szykujemy się razem i razem sobie doradzamy w kwestii ogólnego wyglądu. Jest to jednocześnie podniecające, zabawne i budujące więź...

Natomiast przyznaję, że parę dni temu fantazjowaliśmy, że nie tylko kupuje mi w tym celu nową bieliznę, ale szykuje mi kąpiel, potem osusza moje ciało, oliwi i perfumuje, nakłada pończochy. Dopełnia całego rytuału...  Ale nie wiem, czy ta fantazja kiedykolwiek zostanie zrealizowana, bo bardzo szanujemy osoby, z którymi się umawiamy, a obawiam się, że takie preludium tak by nas nakręciło, że moglibyśmy nie dotrwać do samego spotkania. ? 

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...