Skocz do zawartości
Emotion seeker

Lepiej późno niż wcale. Witamy.

Rekomendowane odpowiedzi

Wraz z żoną @Seline witamy szanowne grono. Ja mam konto na forum już prawie rok. Nie wiedziałem że aż tak przez ten czas zmieni się całe moje życie. Dopiero po paru miesiącach od założenia konta wyznałem swoje fantazje @Seline. Wtedy dopiero zaczęło się dziać. Potem jeszcze trochę czasu zanim wyraziła zgodę na realizację fantazji. Już wspólnych fantazji. Założyłem jej konto. To był kolejny krok. Zaczęła pisać z forumowiczami. Z tymi bardzo konkretnymi spotkaliśmy się nawet zapoznawczo. 

Otworzyliśmy swój związek. Każde z nas ma wolną rękę, chociaż ja mam trochę fantazji typowo rogaczowych. 

Jeszcze raz witam i witamy.

Postaram się być bardziej aktywny na forum. Może @Seline też. Pozdrawiamy

• Lubię 5

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Emotion seeker bardzo się cieszę zaprosiłeś do nas swoją kobietę.  Mam nadzieję, że teraz razem z @Seline zagościcie u nas na dłużej. 

Serdecznie oboje pozdrawiam :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki Ważko. 

Wszystkie Twoje tematy i reakcje na inne tematy użytkowników oraz cała Wasza historia to coś co każdy zaczynający "przygodę" z klimatem powinien przestudiować.  Kompendium wiedzy o reakcjach, emocjach, tych dobrych i tych złych. Twoich i Twojego męża.

Pozdrawiam.

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Emotion seeker przyznam, że mnie zaskoczyłeś i nieco się zaczerwieniłam.  Nie spodziewałam się, że ktoś zwraca taką uwagę na moje i mego @skrzata wypociny. Miło mi jeśli byłam w czymś pomocna  :)

Mam nadzieję, że kiedyś uda się nam spotkać i porozmawiać :)

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
W dniu 22.04.2021 o 16:36, Emotion seeker pisze:

witam

Witam ;)
Życzę spełnienia oczekiwań

Powodzenia :oki: 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...