Skocz do zawartości
OtwartaPara

Studniówka

Rekomendowane odpowiedzi

Fantazja zaczęła się jako moja  (Piotr) ale teraz jest już naszą wspólną  ;)

Ponieważ bardzo lubię elaganckie dziewczyny i eleganckie stroje od zawsze kręcił mnie temat studniówek.  Zresztą swoją wspominam bardzo dobrze  :D Jola natomiast ma bardzo słabe wspomnienia ze studniówki, trochę zazdrości mi moich,  dlatego chętnie powtórzyła by to w lepszym wydaniu.  Z tego wszystkiego wyłoniła się nasza wspólna fantazja o tym że Jola idzie z jakimś młodym przystojniakiem na studniówkę  :D widzimy to mniej więcej tak:

Na dedykowanym portalu zamieszczamy lub znajdujemy odpowiednie ogłoszenie.  Na początku jakieś grzeczne spotkania żeby się poznać i "sprawdzić". Dla Joli ważny jest taniec więc chciałaby iść z partnerem na jakąś imprezę do klubu. Gdyby wszystko zagrało nastąpiły etap przygotowań w którym ja grałbym dużą rolę.  Suknia (albo ultra krótka, cekinowa albo dluga do ziemi,  obcisła,  z nieprzyzwoicie wysokim rozcięciem na nogę i całkiem odkrytymi plecami). Oczywiście szpilki,  pończochy i czerwona podwiązka ( wiemy że to dla maturzystów ale to w końcu fantazja). Jola bawiła by się znakomicie u boku młodego,  napalonego i dumnego młodzieńca. Oczywiście dużo obmacywania pod stołem i w tańcu aż w końcu sex w jakimś ustronnym miejscu.  Gdyby zabawa była naprawdę udana to jeszcze lodzik w samochodzie w drodze powrotnej. Ja dostawałbym smsy i może zdjęcia. 

jak wam się podoba?

Piotr

• Lubię 7
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, OtwartaPara pisze:

jak wam się podoba?

Piotr

Aż chciałbym być tych kilka lat młodszy :D

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...