Skocz do zawartości
Gentleman_88

Wibrator na prezent.

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć. Chce powrócić do tematu, wtedy nie doszło do zakupu zabawki.

Tym razem partnerka wyjeżdża na 2 tygodnie i chce kupić jej zabawkę aby umilić jej czas.

Mam na oku 2 zabawki:

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit in White

Satisfyer Pro Penguin

Dodam że zależy mi na zabawce która na jest ordynarna tylko taka z klasą. Partnerka na 100% będzie zaskoczona, nigdy nie używała wibratorów.

i-satisfyer-pro-penguin-next-generation-bezdotykowy-masazer-lechtaczki-czarno-bialy.webp i-satisfyer-pro-g-spot-rabbit-wibrator-kroliczek-z-bezdotykowym-masazerem-lechtaczki-bialy-rozowe-zloto.webp

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
15 godzin temu, Gentleman_88 pisze:

Cześć. Chce powrócić do tematu, wtedy nie doszło do zakupu zabawki.

Tym razem partnerka wyjeżdża na 2 tygodnie i chce kupić jej zabawkę aby umilić jej czas.

Mam na oku 2 zabawki:

Satisfyer Pro G-Spot Rabbit in White

Satisfyer Pro Penguin

Dodam że zależy mi na zabawce która na jest ordynarna tylko taka z klasą. Partnerka na 100% będzie zaskoczona, nigdy nie używała wibratorów.

i-satisfyer-pro-penguin-next-generation-bezdotykowy-masazer-lechtaczki-czarno-bialy.webp 6 kB · 14 pobrań i-satisfyer-pro-g-spot-rabbit-wibrator-kroliczek-z-bezdotykowym-masazerem-lechtaczki-bialy-rozowe-zloto.webp 9 kB · 7 pobrań

Te pingwinka to nie do końca wibratory, tylko coś co działa na zasadzie zasysania i chyba satysfakcja zależy w tym przypadku od budowy, bo mimo, że słyszałam pozytywne opinie od koleżanek to u mnie pingwinek zupełnie nie zadziała. Znacznie lepiej sprawdził się masażer łechtaczki, ale tu też po opiniach wnioskuje, że lepszy jest delikatny, mniejszy, niż taki wielki i ciężki jak mikrofon. Oczywiście to jedynie moje doświadczenia, ale może okażą się pomocne. 
Co do tego masażera punku g się nie wypowiem, ale wygląda bardzo zgrabnie ?

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
8 godzin temu, maniurka pisze:

Te pingwinka to nie do końca wibratory, tylko coś co działa na zasadzie zasysania i chyba satysfakcja zależy w tym przypadku od budowy, bo mimo, że słyszałam pozytywne opinie od koleżanek to u mnie pingwinek zupełnie nie zadziała. Znacznie lepiej sprawdził się masażer łechtaczki, ale tu też po opiniach wnioskuje, że lepszy jest delikatny, mniejszy, niż taki wielki i ciężki jak mikrofon. Oczywiście to jedynie moje doświadczenia, ale może okażą się pomocne. 
Co do tego masażera punku g się nie wypowiem, ale wygląda bardzo zgrabnie ?

Dokładnie, zależy mi na czymś subtelnym, eleganckim na początek. Aby partnerce sam wygląd się już spodobał, wiecie o co mi chodzi.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@Gentleman_88

Patrząc trochę subiektywnie na temat: nie znam się, to się wypowiem ;)

Kupowanie kobiecie pierwszego wibratora bez zasięgnięcia jej opinii przypomina trochę kupowanie przez kobietę mężczyźnie noża, bez pytania jak będzie używany. W zależności od potrzeby to może być: scyzoryk, maczeta, multitool, surviwalowy, ozdobny, byle jaki, drogi, rytualny czy jakikolwiek inny ;)

Prawdopodobieństwo trafienia od razu w punkt nie jest za wysokie.

Moze to i dwa różne światy, ale w przypadku pierwszego wibro to moim skromnym zdaniem: musi spełnić choć podstawowe oczekiwania partnerki żeby nie zraziła się i chciała go użyć. Jak nie chcesz pytać to pokuszę się o podpowiedź: kup coś małego, dyskretnego i o konwencjonalnym, prostym kształcie. Zakładam, że to ma być prezent na wyjazd i jako taki tez nie powinien być krępującym elementem bagażu.
Jak przypasuje i będzie używany to się dowiesz już jaki ma być następny bądź następne ;) Albo też pani sama wybierze w tematycznym sklepie ?

Zobacz np. ofertę Lelo: https://www.lelo.com

Design i wykonanie jest na dosyć wysokim poziomie.

• Lubię 6
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, misio pisze:

scyzoryk, maczeta, multitool, surviwalowy, ozdobny, byle jaki, drogi, rytualny

Omg, a ja żyłam w przekonaniu, że noże z ikei są spoko ?

no dobra znałam scyzoryka, tego z Kielc ?

• Haha 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nabyłem, podarowałem, sprawdziła.

Ponoć PETARDA !!!

DSC02198.JPG

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

U nas dziś z okazji 14.02 będzie unboxing tego pingwinka. Dzieciaki niestety chore i marudne, zatem może być różnie z testowaniem, ale zobaczymy, a nóż się uda wypróbować. Po testach dam znać. Generalnie mieliśmy kulki, wibrator większy i mniejszy, o ring na penisa… generalnie żona mówi, że woli żywy instrument a nie jakieś bateryjne wynalazki. Zobaczymy jak będzie tym razem.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja kupiłem. Żona się ucieszyła, lubi się nim bawić więc prezent udany 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bardzo polecam słynnego pingwina ?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...