Skocz do zawartości
Gentleman_88

Wibrator na prezent.

Rekomendowane odpowiedzi

Takiego też mam. Jest fajny, ale do wspomnianego przeze mnie wcześniej się nie umywa, oczywiście wg mojej subiektywnej opinii. :) 

Już samo jego dotknięcie daje inne odczucia, nieżelkowo-plastikowe ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Godzinę temu, Zouza pisze:

nieżelkowo-plastikowe ;) 

Tego już nie musiałaś dodawać :) Nie bądź zołzą ;)

• Haha 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Nick zobowiązuje ;) 

Ale serio - dodałam, bo mam porównanie. :) 

A sądzę, że najważniejsza dla Autora wątku jest przyjemność partnerki, a nie wizualno-wyobrażeniowe wodotryski ;) 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Nick zobowiązuje ;) 

Ale serio - dodałam, bo mam porównanie. :) 

Natury się nie oszuka ;)

Co do porównania wibr to będę się jeszcze musiał zapytać osobistej ekspertki bo mam tego trochę, choć "twojego" modelu jeszcze nie, nie wydawał mi się ciekawy :)

Jako ciekawostka to kiedyś zacząłem korespondować z jedną kobietą, której marzeniem była schłodzona metalowa kula. Nawet udało mi się gdzieś takie dostać z uchwytami w kilku rozmiarach ale kontakt nam się urwał przed realizacją marzeń.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Janek12 pisze:

choć "twojego" modelu jeszcze nie, nie wydawał mi się ciekawy :)

Mnie też nie wydawał się ciekawy. To miał być eksperyment. :D 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
30 minut temu, Zouza pisze:

A sądzę, że najważniejsza dla Autora wątku jest przyjemność partnerki, a nie wizualno-wyobrażeniowe wodotryski ;) 

Tylko dopóki partnerka się nie wypowie to trafienie w to co jej się akurat podoba to jest trochę ruletka. Wbrew pozorom kobiety potrafią mieć skrajnie różne upodobania.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
4 minuty temu, Zouza pisze:

Mnie też nie wydawał się ciekawy. To miał być eksperyment. :D 

Eksperymentowanie jest bardzo ważne ;) Wiele razy byłem mocno zdziwiony co kobiety może podniecać, jak potrafią reagować na różne bodźce.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
9 minut temu, Janek12 pisze:

Wbrew pozorom kobiety potrafią mieć skrajnie różne upodobania.

Ależ nie wbrew pozorom, bo MAJĄ RÓŻNE UPODOBANIA! Mało tego - one (te upodobania) z czasem się zmieniają.  

Wydaje mi się (wydaje się, a nie że jestem pewna), że coś, co jest przyjemne w dotyku, bardziej przypomina naturę, może być bardziej akceptowalne niż plastik. 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, Zouza pisze:

Ależ nie wbrew pozorom, bo MAJĄ RÓŻNE UPODOBANIA! Mało tego - one (te upodobania) z czasem się zmieniają.  

Wydaje mi się (wydaje się, a nie że jestem pewna), że coś, co jest przyjemne w dotyku, bardziej przypomina naturę, może być bardziej akceptowalne niż plastik. 

Zgadza się, niektóre upodobania zmieniają się z czasem ale niektóre często. Np. coś dwa razy działa super, wywołuje szybkie, mocne podniecenie a za trzecim razem już nie działa. Co do wibr to niektóre kobiety wolą twarde a niektóre miękkie. Tak jak wyżej pisałem, nawet metalowe, zimne kule.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Czytam wątek, bo sama nie posiadam jeszcze żadnego dildo/ wibratora i od dawna zbieram się do jego zakupu.

Jakieś pół roku temu dostałam w prezencie masażer łechtaczki i bardzo go polubiłam i mogę polecić do zabaw nie tylko idywidualnych, ale także z partnerem na różne sposoby  Miałam tez okazje testować pingwinka (on chyba jakoś tak zasysa), który ma świetne opinie, ale bardzo się u mnie nie sprawdził - to chyba kwestia anatomiczna lub właśnie preferencji.

Ostatnio dostałam też jajeczko i to zupełnie inny rodzaj doznań. Wibracja, która jest mocno odczuwalna na łechtaczce daje zupełnie inne wrażenie wewnątrz, choć to bardzo przyjemna stymulacja i polubiłam ją w zabawach z partnerem i nie mam tu na myśli zdalnego sterowania, bo jeszcze nie ogarnęliśmy apki

Co do zabawek „wkładanych” mam nieodparte wrażenie, ze są jednak twardsze lub jakoś tak mechanicznie mniej przyjemnie odczuwalne niż penis, ale może poczytam o którymś z polecanych modeli to się w końcu zdecyduje... 

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...