Skocz do zawartości
Gumobalonowy

Kilka słów ode mnie na przywitanie...

Rekomendowane odpowiedzi

Miło mi mi wreszcie przywitać się tutaj z wszystkimi, gdyż z założeniem konta tutaj wahałem się może gdzieś od blisko... 2 lat. 

Nie tak dawno zakończył się mój związek, który trwał ponad 7 lat. Powód zerwania nie jest istotny z tym co chcę tutaj przekazać... być możliwe dla osób, które będą chciały się ze mną skontaktować lub bliżej poznać. Jednak pod koniec związku, czerpałem dużą przyjemność z myślenia o tym, że moja partnerka mogłaby robić to z kimś innym niż ze mną. Nie powiedziałem jej o tym nigdy, też nie żałuję... bo wiem, że te tematy by nie były dla niej. Jednak od pewnego czasu zrozumiałem, że to jest część mnie, to co sprawia mi przyjemność... co prawda na razie kreowane głównie poprzez fantazje, ale jednak czuję, że tak jest. Dlatego przełamałem się, by dołączyć do tej rodzinny i poszukać ludzi, którzy patrzą tak samo na to wszystko jak zacząłem patrzeć ja. 

Liczę, że ciepło mnie przyjmiecie w swoje szeregi!   Ciągle tam człowiek drży wewnętrznie, ale tak chyba mają ludzie, którzy są dość emocjonalni... albo może jest to podekscytowanie, bardziej śmiałymi krokami.  W każdym razie ... Jestem otwarty na poznawanie nowych ludzi, więc chętnie porozmawiam o swoich poglądach lub też ludzi, którzy posiadają doświadczenie w tych tematach.

Pozdrawiam Was cieplutko wszystkich! ❤️

• Lubię 2
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witaj ;)
Do odważnych świat należy, przynajmniej tak powiadają. Z tego co wiem drogi prowadzące Nas tutaj są różne jak różni są ludzie i każdy jakoś ogarnia swoje cele. Ty masz już ten cel jasno zarysowany zatem do dzieła :)
Powodzenia :oki: 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
2 minuty temu, _nikt_ pisze:

Witaj ;)
Do odważnych świat należy, przynajmniej tak powiadają. Z tego co wiem drogi prowadzące Nas tutaj są różne jak różni są ludzie i każdy jakoś ogarnia swoje cele. Ty masz już ten cel jasno zarysowany zatem do dzieła :)
Powodzenia :oki: 

Dzięki serdeczne, na pewno się przyda! 

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
1 godzinę temu, Gumobalonowy pisze:

Miło mi mi wreszcie przywitać się tutaj z wszystkimi, gdyż z założeniem konta tutaj wahałem się może gdzieś od blisko... 2 lat. 

Nie tak dawno zakończył się mój związek, który trwał ponad 7 lat. Powód zerwania nie jest istotny z tym co chcę tutaj przekazać... być możliwe dla osób, które będą chciały się ze mną skontaktować lub bliżej poznać. Jednak pod koniec związku, czerpałem dużą przyjemność z myślenia o tym, że moja partnerka mogłaby robić to z kimś innym niż ze mną. Nie powiedziałem jej o tym nigdy, też nie żałuję... bo wiem, że te tematy by nie były dla niej. Jednak od pewnego czasu zrozumiałem, że to jest część mnie, to co sprawia mi przyjemność... co prawda na razie kreowane głównie poprzez fantazje, ale jednak czuję, że tak jest. Dlatego przełamałem się, by dołączyć do tej rodzinny i poszukać ludzi, którzy patrzą tak samo na to wszystko jak zacząłem patrzeć ja. 

Liczę, że ciepło mnie przyjmiecie w swoje szeregi!   Ciągle tam człowiek drży wewnętrznie, ale tak chyba mają ludzie, którzy są dość emocjonalni... albo może jest to podekscytowanie, bardziej śmiałymi krokami.  W każdym razie ... Jestem otwarty na poznawanie nowych ludzi, więc chętnie porozmawiam o swoich poglądach lub też ludzi, którzy posiadają doświadczenie w tych tematach.

Pozdrawiam Was cieplutko wszystkich! ❤️

Witam Cię ciepło wśród nas Super, że w końcu się odważyłeś i dołączyłeś do forumowej rodziny. Na pewno znajdziesz tu całe grono osób patrzących w tą samą stronę co Ty, to bardzo otwarci, ciekawi i  pozytywnie zakręceni ludzie. Przełamuj się nadal, zgłębiaj forumowe tematy, bo to skarbnica wiedzy i czerp z nich pełnymi garściami, rozmawiaj, dyskutuj, poznaj nas i daj też poznać Siebie Ekscytuj się i nie drżyj, rób kolejne śmiałe kroki a nawet skoki, nie ustawaj w swoich fantazjach, pogłębiaj je i realizuj Życzę Ci miłego pobytu na forum Jeszcze raz witam Cię ciepło i serdecznie Pozdrawiam LA  

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 minut temu, LadyA&psina pisze:

Witam Cię ciepło wśród nas Super, że w końcu się odważyłeś i dołączyłeś do forumowej rodziny. Na pewno znajdziesz tu całe grono osób patrzących w tą samą stronę co Ty, to bardzo otwarci, ciekawi i  pozytywnie zakręceni ludzie. Przełamuj się nadal, zgłębiaj forumowe tematy, bo to skarbnica wiedzy i czerp z nich pełnymi garściami, rozmawiaj, dyskutuj, poznaj nas i daj też poznać Siebie Ekscytuj się i nie drżyj, rób kolejne śmiałe kroki a nawet skoki, nie ustawaj w swoich fantazjach, pogłębiaj je i realizuj Życzę Ci miłego pobytu na forum Jeszcze raz witam Cię ciepło i serdecznie Pozdrawiam LA  

Dziękuję bardzo, na pewno będę korzystał i czerpał garściami! 

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Witamy @Gumobalonowy

Rozgość się, szukaj tego co Cię interesuje w tematach i dyskusjach, chętnie podyskutujemy

Poznawaj ludzi, bo tutaj mnóstwo interesujących osób. 

Dobrze, że po 2 latach jednak się zdecydowałeś szkoda życia na czekanie... Warto wziąć wszystko w swoje ręce i realizować swoje fantazje... A życie nabiera wtedy takich kolorów, rumieńców, że czasami endorfiny osiągają niebezpieczny poziom  

Pozdrawiamy 

M. i P. 

• Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...