Skocz do zawartości
Andy88

Hotka dla zamożnego :)

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnimi czasy wpadł mi do głowy pewien nowy pomysł, który pomimo wielu wcześniejszych fantazji, czy nawet zrealizowanych sytuacji... zaskoczył mnie swoją prostotą, ale i jednocześnie obdarzył mnie dużym uśmiechem na twarzy:) Siedzi mi w głowie oddanie swojej kobiety innemu facetowi, bardzo zamożnemu oraz starszemu... z czasem wejście w układ sponsorowany 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Miałem identyczną fantazje, która przerodziła się w rzeczywistość :)

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
12 godzin temu, Kime pisze:

Miałem identyczną fantazje, która przerodziła się w rzeczywistość :)

Opowiesz ? 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
W dniu 12.04.2021 o 08:56, •Mr.P• pisze:

Opowiesz ? 

Od kilku lat miałem taką fantazję i namawiałem partnerkę jednak bez skutku (zysk finansowy dodawał pikanterii tej fantazji jednak nie był celem a jedynie czymś co ją podkręcalo bo zawsze kręcił mnie taki "dziwkarski motyw"). Z partnerką jestem 8 lat a o moim cuckoldzie wie od 3 lat. W pełni go akceptowała i zawsze zostawialiśmy otwartą furtkę w przyszłości na realizację tematu. Brakowało nam zazwyczaj odwagi i poza nieśmiałymi podchodami i zabawami na kamerkach nie robiliśmy kroku do przodu. Dodam, że zawsze kręciła mnie duża różnica wieku i wyobrażałem sobie moją 23 letnią kobietę z kimś o wiele starszym, dobrze postawionym. Sytuacja życiowa sprawiła, że zdecydowała się ona na relację z 57 letnim biznesmenem, który oczekiwał seksu za pomoc finansową. Partnerka nie przyznała mi się do tego na początku gdyż bała się mojej reakcji ponieważ bałem się podjąć kroków w kierunku realizacji fantazji. Dowiedziałem się później a odkrycie wielu szczegółów na początku wprawiły w szok i rozterki jednak z czasem po poukładaniu sobie tego w głowie i słuchaniu wszelkich detali seksu jest mi mega przyjemnie i czuję ulgę

• Lubię 7
  • Dziękuję 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Partnerka właśnie dzisiaj jedzie w odwiedziny do tego "sponsora". Sam namawiałem, nie wiem czy do czegoś dojdzie ale adrenalina jest niesamowita. Dodatkowo sam wybieram w co ją ubrać. Jeśli do czegoś dojdzie ma mi to nagrać więc umieram z niecierpliwości. 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek

Dostałem filmiki i jestem w ekstazie. Pierwszy raz widzę na oczy partnerkę z innym penisem i jestem wniebowzięty 

• Lubię 6
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
Duszek
14 godzin temu, Kime pisze:

Dostałem filmiki i jestem w ekstazie. Pierwszy raz widzę na oczy partnerkę z innym penisem i jestem wniebowzięty 

Podziel się z nami tym niebiańskim widokiem :D

• Lubię 1
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Również jestem ciekaw jak to wyglądało 

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...