Skocz do zawartości
On Poznań

Dzień dobry! Też czujecie wiosnę w powietrzu?:)

Rekomendowane odpowiedzi

Po pewnym już czasie przeglądania Forum i pierwszych nawiązanych konwersacjach, po wewnętrznym ugruntowaniu idei, że reprezentowane tu klimaty są interesującym i pełnym emocji sposobem na "rozwój przez zabawę" dla dorosłego człowieka witam wszystkich Forumowiczów.

Mam nadzieję, że w tym miejscu, które jest pełne otwartych i kulturalnych ludzi ciekawych świata, uda mi się poznać Małżeństwo, z którym zrealizuję ich i moje najskrytsze pragnienia.

• Lubię 4

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Dziękujemy za powitanie ze społecznością Cuckoldplace! Pamiętaj o określeniu swojej przynależności do Grupy Preferencji. Wyboru, możesz dokonać w tym miejscu. Dokonując wyboru pamiętaj, że określasz siebie a nie preferencje osoby poszukiwanej. Wybór Grupy Preferencji, zgodnie z PKT 5 Regulaminu Forum, jest czynnością obowiązkową dla Użytkowników, którzy posiadają Konta Podstawowe i przebywają w Grupie "Potwierdzony". Wyboru przynależności do Grupy Preferencji, dokonaj w ciągu 4 dni od momentu aktywacji Twojego Konta Podstawowego.   Jeżeli masz to już za sobą a określona przez Ciebie przynależność do Grupy Preferencji jest właściwa, nie musisz robić tego ponownie.

W czasie trwania pełnej, lub próbnej subskrypcji VIP, nie możemy udostępnić Ci systemu określania przynależności  do Grup Preferencji aby ochronić Twoje wysokie uprawnienia przypisane do takiego konta. Nie martw się, posiadając VIP Konto, dowolnie określasz swoją przynależność na zasadzie "ustnej" deklaracji i możesz znacznie, znacznie więcej. Pamiętaj również o uzupełnieniu istotnych pól swojego profilu. Nie wpisuj tam byle czego, byle szybko. Nigdzie się tutaj nie spieszymy.

Życzymy miłej zabawy!

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
3 godziny temu, On Poznań pisze:

witam wszystkich Forumowiczów

Witaj ;)
Pisz, czytaj, rozmawiaj i poznawaj :) bądź aktywny "forumowo", a z pewnością poznasz i będziesz poznany ;)
Powodzenia :oki: 

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, On Poznań pisze:

Po pewnym już czasie przeglądania Forum i pierwszych nawiązanych konwersacjach, po wewnętrznym ugruntowaniu idei, że reprezentowane tu klimaty są interesującym i pełnym emocji sposobem na "rozwój przez zabawę" dla dorosłego człowieka witam wszystkich Forumowiczów.

Mam nadzieję, że w tym miejscu, które jest pełne otwartych i kulturalnych ludzi ciekawych świata, uda mi się poznać Małżeństwo, z którym zrealizuję ich i moje najskrytsze pragnienia.

@On Poznańwitaj na forum, miło powitać Cię w naszym gronie Masz rację to miejsce pełne otwartych i ciekawych ludzi Znajdziesz tu wiele interesujących tematów, historii i opowiadań. Zatem czytaj o tym co Cię interesuje, poznawaj forum, ludzi i daj się poznać z dobrej strony. Życzę Ci owocnego pobytu na forum, ciekawych znajomości i oczywiście realizacji Twoich najskrytszych pragnień. Dobrej zabawy Pozdrawiam LA

PS. Myślę, że nie będziesz żałował. 

A wiosnę tak czuję w powietrzu coraz bardziej

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

A co ostatecznie ugruntowało Ci wewnętrznie ideę? Ciekawam

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

@LadyA&psina Dziękuję za przemiłe powitanie, wśród takich Forumowiczów, jak Ty, chyba niczego nie można żałować! Udanej, pięknej wiosny! ;);*

@jennifer Nie było  przełomu, dojrzewałem do tego stopniowo. 

Z pewnością katalizatorem było natknięcie się prawie przypadkiem na to Forum (prawie, ponieważ nie szukałem w sieci przepisów kulinarnych;)). Nie bez znaczenia była też pandemia, a raczej jej pozytywne aspekty - wyhamowanie pędu, możliwość skupienia się na otaczającym świecie, przyjemnościach, a także okazja do pomyślenia czego potrzebuję, co mogę zrobić, aby poczuć satysfakcję, spełnienie, rozwój. Gdy człowiek spojrzy wstecz widzi wyraźnie, że inaczej wyglądało jego życie erotyczne w latach nastoletnich, inaczej na studiach, inaczej około 30-tki. I za każdym razem było to adekwatne, pasujące. Teraz poczułem, że odpowiedni jest ten kierunek. Mam nadzieję, że choć trochę zaspokoiłem Twoją ciekawość. 

• Lubię 4
  • Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
10 godzin temu, On Poznań pisze:

Witamy przemierzaj forumowe gęstwiny niczym ten las na zdjęciu... A sam się przekonasz co czeka Cię za następnym pagórkiem  

Pozdrawiamy M. i P. 

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...