Skocz do zawartości
Paraswitch

Nasza zamiana ról

Rekomendowane odpowiedzi

Wynajeliśmy apartament zlożony z dwoch pokoi.Kazalem Ci założyć obroże i polozyc sie na łóżku na plecach. Ręce związalem Ci kajdankami nad glowa do ramy łóżka. Kazalem rozlożyc nogi i czekać. Na uszy zalozylem Ci słuchawki podlaczone do tel a na oczy przepaske i knebel w usta. W słuchawkach usłyszalas. ,,kochanie dzis zaspokoisz kilku samcow. Badz wyluzowana a bedzie Ci dobrze. ,, . Potem poczułaś ze ktos Ci lize Cipke. kiedy bylas juz mokra znow zostałaś sama. Po chwili bezceremonialnie połozył się ogromny facet i wsadzil w Ciebie kutasa. W słuchawkach uslyszalas. ,,Kochanie dzis masz zakaz poruszania sie i dochodzenia .masz dac tylko przyjemnosc,, Facet widac ,że Ci dawał przyjemnosc kiedy skonczył. Oddychslas dosyc szybko. Nawet lekko złożyłas nogi. W sluchawjach znow uslyszalas,, to nie koniec suko i nie pozwolilem Ci zlozyc nóg,, znow je rozlozyłas i znowu poczulas ze jestes posuwana. Przy trzecim facecie uslyszalas . , jezeli chcesz doiść zarzuć mu nogi na plecy,, Szybko oplotlas kolesia nogami i docislas zeby mogl glebiej sie wbijac. Bylo widac ze juz nie wytrzymasz. Wtedy usluszalas ,,nogi rozloz szeroko i mozesz doisc.,, szybko rozlozylas i zaczelas falowac biodrami krzyczac przez knebel. Kiedy wszedłem ,żeby Cie uwolnic widzialem ze jestes na mnie zła. Weszlas do pkoju obok gdzie panowie szykowali sie do wyjscja. Kazdy Cie ucalowal w dłoń. My wrocilismy do domu. Wieczorem napisalas,, wejdz do sypialni,, Przyszedlem szybko pocałowłaś mnie mówiąc, kiedy ostatnio trysleś?,, Z tydzien temu odparlem. No to teraz zabawimy sie po mojemu. Podalas mi kaganiec na kutasa mowiac ,że mam iść założyć. Po zalozeniu oddalem Ci klucz. ,,A teraz kochanie co dziennie po południu będę wychodzic z jednym z tych panów, bo mi sie pdoba i zostawil mi nr tel calujac mnie w dłoń. Nastepnego dnia podniecenie bylo juz silne a ty od poludnia kazalas mi wybrac mini i szpilki. Wiedzialem po co sie stroisz. Wieczorem wyjechalas i wrocilas p 3 godzinach. Pocalowalas mnie i poczulem smak spermy. , To moja pierwsza zemsta za to co zrobiles .Wieczorem kazalas mi przyjść do łóżka.,, Dzis może dojdziesz. Kładz sie na plecach. ,, Nogi i rece przywiazalac mi do nóg. opaskana oczy i knebel z zewnetrzym dildo w zeby. Najpierw poczułem jak mi lizesz jadra . Kutas w klatce pulsowal. Potem sutki a jadra piescilas ręka. Potem usiadlas mi na twarzy i ujezdzalas dildo kiedy usłyszałem ze jeczysz poczulem ze odpinasz kaganiec. ,,teraz ty dasz mi przyjemnosc,, bylas juz mega podniecona wiec wystarczyl szybki taniec na miom kutasie i doszlas ja niestety nie. Poczułem ze rozwiązujesz liny.Odwroc sie na brzuch i na cztery. Poczulem jak sie we mnie wsuwa dildo . Ruchałaś mnie mocno kula w Twojej cipce tez pracowa mocno i po odglosach czulem ze zaraz dojdziesz drugi raz. Zaczelas dobijac i myslalas tylko o sobie . Po chwili jeklaś i zamarlaś. Jedna z lin sie odpetala wiec natychmiast zlapalem sobie kutasa i zaczolem walic. Jednak powstrzymalas mnie. Jeszcze nie kochanie. Polozylaś sie na plecach. ,,Wejdz i masz 30 ruchow jak nie dojdziesz to na dzis kończymy ,,,.Nastepnego dnia juz od rana przymierzalas mini i szpilki . Bez slowa pocalowalaś mnie łapiac i sprawdzajac czy mam kaganiec na kutasie. Wrocilas wieczorem. Mozesz dzis skończyć ale najpierw wsadz we mnie kutasa. Siadasz na brzegu lóżka i szeroko rozkladasz nogi. Wkladam w Ciebie kutasa i zaczynam mocno wchodzic . Spokojnie patrzysz mi w oczy po czym dajesz mi liscia. ,,Ręce z tylu podczas wkladania kutasa. Zreszta bylam caly dzien jebana i Ty juz mi dzis przyjemnosci nie dasz. ,, Pocalowalas mnie namietnie mowiac,, czujesz jsk poruszasz sie w spermie kumpli? wjec skoncz bo teraz wyliżesz mi cipke. Zanim zaczolem lizac z cipki zaczela wylewac sie sperma. ,,tak to Twoi koledzy wiec liz . ,, to bylo podniecajace i wkurwiajace. Kiedy   poruszalas opowiadajac mi jak Cie jebali dzis . Kiedy byłem blisko wystawilas szpilke zebym sie spuscil na Twoje buty. Spermy bymo naprawde duzo. ,,No to kochanie podano kolacje,, twoja kara sie skończyła''.

• Lubię 8

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...