Skocz do zawartości
Coma

Co nas najbardziej nakręca - ulubione gadżety i nie tylko!

Rekomendowane odpowiedzi

Męski pas... Kurcze jakie to oczywiste, a nie wpadłem na to. Były jakieś kajdanki, wstążki, pierdoły... Pas skórzany to jest to . Dzięki za inspiracje, się dziś kobieta zdziwi, jak zdejmę pasa...

PS: To bardziej do kobiet skierowany temat.. Chyba? Ale pozwolę sobie przytoczyć dwie pozycje, które mnie najbardziej jaraja u kobiety. Ładny długi, dobrej jakości ogonek (nie najtanszy chiński shit) oraz harness. Te paseczki potrafią mocno na mnie zadziałać, baaardzo mocno.

• Lubię 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Podniecenie kobiety, jęki z rozkoszy lub bólu, bielizna w której czarne samonośne pończochy to podstawa ale też wiele innych elementów, różne stroje np. ze skórzanych pasków, pewien typ spódniczki czy sukienki, praktyki i gadżety związane z BDSM.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
6 godzin temu, MP2020 pisze:

Ja Pas ...

Męski, szeroki, skórzany PAS !!

Lubię patrzeć, dotykać, rozpinać, ściągać, oplatać wokół Siebie, dotykać, wąchać skóry, słuchać dźwięków jakie wydaje klamra... Wszystko Lubię

To jest mój męski "gadżet"... UWIELBIAM

M.

o rany! jakże miło jest czytać takie słowa... serce szybciej bije jutro zrobię remanent

• Przytulam 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
18 godzin temu, soulsaver pisze:

o rany! jakże miło jest czytać takie słowa... serce szybciej bije jutro zrobię remanent

Tylko wrzuć koniecznie w Swojej galerii wyniki tego remanentu ...

M.

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
23 godziny temu, Manara pisze:

Ładny długi, dobrej jakości ogonek (nie najtanszy chiński shit)

Taki z korkiem analnym rozumiem? A opiszesz co Cię w tym kręci?

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
5 godzin temu, maniurka pisze:

Tak, właśnie z korkiem. Kręci mnie sam widok, jak kobieta kolysze biodrami z wypiętym tyłkiem mając go w sobie. Jak głaszcze go palcami. Jest w tym ogonie cos takiego niewinnego i sympatycznego, ale jednocześnie podniecającego... Świadomość, że ma teraz tam ciasno, a po chwili gdy w nią wejdę będzie jeszcze ciaśniej. Bardzo miły widok i doznania. Nie wszystkie ogonki jednak na mnie tak działają... Bardzo lubię te w typie lisim, a jakies królicze, czy końskie mnie zniechęcają. Ciekawe co? Mam teorię, że mógłby mi sie inny typ ogonka spodobać w tyłeczku innej kobiety, a do mojej pasuje akurat ten i już

• Lubię 1
  • Dziękuję 1

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
16 godzin temu, maniurka pisze:

Wprawdzie nie miałem jeszcze okazji bawić się z kobietą z takim ogonkiem, ale podoba mi się ta myśl. Nie wiem z czego to wynika, bo zoofilia mnie w ogóle nie pociąga, ale taki miękki ogonek opadający na zgrabne pośladki budzi we mnie same pozytywne skojarzenia. Może dlatego, że jest tak samo mięciutki jak te pośladki, mimo że raczej puchaty. Kompilacja dwóch tak zaskakująco podobnych, a jednak różnych materii, jak delikatna kobieca skóra i puchate zwierzęce futerko wzbudza we mnie same pozytywne skojarzenia.

Poza tym zawsze ogonek wychodzi taniej niż całe futerko, więc może to jednak do głosu dochodzi moja oszczędna natura

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
44 minuty temu, Coma pisze:

Wprawdzie nie miałem jeszcze okazji bawić się z kobietą z takim ogonkiem, ale podoba mi się ta myśl. Nie wiem z czego to wynika, bo zoofilia mnie w ogóle nie pociąga, ale taki miękki ogonek opadający na zgrabne pośladki budzi we mnie same pozytywne skojarzenia. Może dlatego, że jest tak samo mięciutki jak te pośladki, mimo że raczej puchaty. Kompilacja dwóch tak zaskakująco podobnych, a jednak różnych materii, jak delikatna kobieca skóra i puchate zwierzęce futerko wzbudza we mnie same pozytywne skojarzenia.

Poza tym zawsze ogonek wychodzi taniej niż całe futerko, więc może to jednak do głosu dochodzi moja oszczędna natura

A nie ma w tym po prostu elementu zezwierzęcenia?

Jako mężczyźni z reguły dominującemu, korek analny z ogonkiem kojarzy się właśnie z tym. Kobieta, która go nosi pokazuje mi wtedy w dość graficzny sposób, że jest moim "zwierzątkiem", które trzeba poddać tresurze. ;) Od razu chce się taką karać i nagradzać, a na koniec zabaw ulubionym przysmakiem zamiast trysnąć wprost do ust, napełnić miseczkę i dać jej wylizać jak na dobre zwierzątko przystało. ;) 

• Lubię 3

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi
14 minut temu, Kind_of_Bear pisze:

"zwierzątkiem"

Często nazywanym "suką", niektóre wolą np. "suczką".

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Panowie, bardzo dziękuje za Wasze opisy, intrygowało mnie bardzo co takiego seksownego jest w tych ogonkach

• Lubię 2

Skopiuj link do postu

Odnośnik do odpowiedzi

Cuckoldplace Poland © 2007 - 2024

Jesteśmy szanującym się forum, istniejemy od 2007 roku. Słyniemy z dużych oraz udanych imprez zlotowych. Cenimy sobie spokój oraz kulturę wypowiedzi. Regulamin naszej społeczności, nie jest jedynie martwym zapisem, Użytkownicy stosują się do zapisów regulaminu.

Cookies

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.

Polityka Wewnętrzna

Nasze Forum jest całkowicie wolne od reklam, jest na bieżąco monitorowane oraz moderowane w sposób profesjonalny przez ekipę zarządzającą. Potrzebujesz więcej informacji? Odwiedź nasz Przewodnik. Jednocześnie przypominamy, że nie przyjmujemy reklamodawców. Dziękujemy za wizytę i do zobaczenia!

• Dodaj nową pozycję...